5. Kardan Adam Şenliği Tarihi Belli Oldu

5. Kardan Adam Şenliği Tarihi Belli Oldu

Rize`nin Çamlıhemşin ilçesinde düzenlenecek 5. Çamlıhemşin Ayder Kardan Adam Şenliği``nin tarihi belli oldu. İşte şenliğin tarihi:

5. Çamlıhemşin Ayder Kardan Adam Şenliği``nin 28-29 Ocak 2012 tarihlerinde yapılacağı bildirildi.

Çamlıhemşin Doğa Sporları ve İhtisas Spor Kulübü Başkanı Osman Demirci, yaptığı açıklamada, geleneksel hale gelen Çamlıhemşin Ayder Kardan Adam Şenlikleri`nin bu yıl okulların yarı yıl tatiline girmesinin ardından 28-29 Ocak 2012 tarihinde Cumartesi ve Pazar günleri yapılacağını söyledi.

Festivalin bu yıl daha geniş kapsamlı yapılması için yönetim kurulu üyeleri ile Çamlıhemşin Belediye Başkanlığı ile çalıştıklarını ifade eden Demirci, ``Türkiye Dağcılık Federasyonu`na kayıtlı olan 210 kulübü festivale davet edeceğiz. Festivalin en iyi şekilde geçmesi için Kaymakamlık, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı ile koordineli olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz`` dedi.

Çamlıhemşin Ayder Kardan Adam Şenlikleri`ne tüm vatandaşların katılmasını beklediklerini dile getiren Demirci, festival programını da en kısa zamanda gerek afişlerle gerekse internet aracılığı ile duyuracaklarını kaydetti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.