62 Metrelik Köprüde Sona Gelindi

62 Metrelik Köprüde Sona Gelindi

Rize'nin Pazar ilçesinde Pazar Belediye Başkanlığınca bir yıl önce yapımına başlanan 62 metre uzunluğunda 11 metre genişliğindeki köprü inşaatında sona gelindiği bildirildi.

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Hemşin Deresi üzerindeki köprü inşaatının devam ettiğini söyledi.

Basa, gazetecilere yaptığı açıklamada, Hemşin Deresi üzerinde Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapımı sürdürülen ve Cumhuriyet ile Zafer Mahallesi arasındaki bağlantıyı sağlayacak köprünün inşaat çalışmalarında son aşamaya gelindiğini belirtti.

Kısa bir süre sonra köprünün ulaşıma tamamen açılmış olacağını ifade eden Basa, şunları söyledi: ''Yapımına bir yıl önce başlanan köprü, iki aracın geçeceği şekilde, 62 metre uzunluğunda ve 11 metre genişliğinde inşa edildi. Sadece yan yolların bağlantılarının asfaltlama çalışmaları kaldı. Bu köprü, Cumhuriyet Mahallesi ile Zafer Mahallesi'ni birbirine bağladı. Zamanla bu iki mahalle arasında bir nüfus yoğunluğu ile okullaşma olmuştur. Bu köprü, iki mahalle arasında rahat bir yolculuk sağlanmasına çok büyük bir katkı sağlayacaktır.''

Basa, köprünün yapımında DSİ Trabzon Bölge Müdürü Mehmet Recep Çıtır'ın büyük katkısı olduğunu vurgulayarak, kendisine teşekkür etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.