Adanaspor-Rizespor İşte Muhtemel 11'ler

Adanaspor-Rizespor İşte Muhtemel 11'ler

Bank Asya 1. Lig’de üst üste 4. sezonunu geçiren Çaykur Rizespor, 2. haftanın ilk maçında bu akşam Adanaspor’un önünde puan arayacak.

Lige Gaziantep B.B. beraberliği ile başladıktan sonra ligin ilk haftasında kaybettiği 2 puanın ardından bugün Adanaspor’un konuğu olacak olan Çaykur Rizespor hesaplarını galibiyet üstüne yaptı.

3 gün öncesinde Adana’ya gidip pusuya yatan  Atmacalar hazırlıklarını dün Adana Demirspor’un tesislerinde yaptığı idmanla tamamladıktan sonra istirahata çekilip maç saatini beklemeye başladı.

Üç Eksik Var

Bu sezon ligdeki ilk deplasman maçına çıkacak olan Çaykur Rizespor’da sakatlıkları devam eden Ramazan, Çağrı ve Serhat’ın dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Lige kendi sahasında aldığı beraberlikle başlayan Yeşil-Mavililer ilk maçında deplasmanda Karşıyaka’yı 2-0 mağlup eden Adanaspor’u evinde yenerek galibiyetle tanışmak istiyor. Kadro değişimi anlamında büyük hareketliliği yaşayan ekiplerin başında gelen Rizespor’un kadrosunda bazı değişikliklerin olması bekleniyor.

Adana 5 Ocak Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak maçı İlker Meral yönetecek. Karşılaşma TRT 3 SPOR'dan canlı olarak yayımlanacak.

MUHTEMEL ONBİRLER

ADANASPOR: Tolgahan, İzzet, Tuna, Onur Akbay, Anıl, Mbamba, Fahri, Bülent, Mbilla, Emre, Onur Demirtaş.

ÇAYKUR İZESPOR: Selçuk, Engin, Aytek, Mesut, Osman, Murat, Şahin Ali, Mehmet (Zeqiri), Cenk, Ousman, Bikoko.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.