AK Parti Çayeli İlçe Başkanını Seçti

AK Parti Çayeli İlçe Başkanını Seçti

Adalet ve Kalkınma Partisi ilçe kongreleri Rize’nin Çayeli ilçesinde start aldı.

Geniş bir katılımla gerçekleştirilen kongreye milletvekili Hasan Karal, il başkanı Hikmet Ayar,Çayeli belediye başkanı Rıza Çakır, ilçe belediye başkanları il yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.
Çayeli kültür merkezinde gerçekleştirilen kongre ye mevcut ilçe başkanı Ali Kar ve Osman Mutlu 2 ayrı liste ile aday oldu.
Açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Ali Kar amaçlarının gece gündüz demden partiye ve ülkeye hizmet etmek olduğunu ifade ederek katılan herkese teşekkür etti.
İlçe belediye başkanı Rıza Çakır da yaptığı konuşmasında kongrelerin bölünmeden parçalanmadan daha güçlü çıkmak için önemli olduğunu söyledi.
Ardından konuşan milletvekili Hasan Karal kongrelerin heyecan olduğunu ifade ederek Ak Partinin kıymetini salonda bulunan herkesin çok iyi bildiğini ifade ederek dünya liderinin olduğu bir partide siyaset yapmanın guru verici olduğunu söyledi.
Karal konuşmasının son bölümünde ise Rize üniversite isiminin recep Tayyip Erdoğan üniversitesi olarak  değiştirilmesi için meclise kanun teklifi vereceklerini söyledi.
Ardından konuşan  il başkanı hikmet ayar da 9 yıllık ak parti iktidarında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
303 Delegenin  oy kullandığı ilçe kongresinde  mevcut başkan Ali Kar yeniden ilçe başkanı seçildi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.