Anadolu Yayıncılar Derneği 3. Medya Ödül töreni Ankara'da gerçekleşti

Anadolu Yayıncılar Derneği 3. Medya Ödül töreni Ankara'da gerçekleşti

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından 3’üncüsü düzenlenen Anadolu Medya Ödülleri dün Ankara Grand Otel'de gerçekleşti.

 6 Ocak tarihinde, Anadolu Yayıncılar Derneği 3. Ödül Töreni Ankara Grand Otel'de gerekleşti.

Törene, Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleymen Soylu, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ulaştırma, Denizlcilik ve Haberlerşme Bakanı Ahmet Arslan, Bakanlar, Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları, Bakan Yardımcıları, STK temsilcileri, Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Sinan Burhan ve pek çok ünlü isim törene katldı.

Açılış konuşmasını yapan Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, uydu fiyatlarının yüksekliğinden dolayı Anadolu Yayıncılarının çok zorlandığını belirterek konu hakkında bir düzenleme yapılması ricasında bulundu.


Daha sonra sözü alan Başbakan Binali Yıldırım medyanın önemine dikkat çekerek,“Demokrasilerde, siyasi partiler, STK’lar ve medyanın basının önemli bir yeri var. Türkiye’nin gelişim tarihi, demokrasi tarihi sadece partilerin değişimi ile olmamıştır. Aynı zamanda basın medya ve yayın dünyasının da bu değişime önemli katkıları olmuştur. Bunun en son ispatı 15 Temmuz’dur. 15 Temmuz gecesinde basın yayın kuruluşlarına televizyonlara kimse bir şey demedi. Biz arayıp şöyle yayın yapın darbe karşısında duruş sergileyin demedik. Milletini, bayrağını, demokrasisini seven basın kuruluşları adeta o gece durumdan vazife çıkarak yayın yaptılar ve bu darbenin bastırılmasında hayati bir görev üstlendiler. Bu münasebetle yaptığınız o gece büyük işten dolayı bir kez daha hepinizi kutluyorum. Milletimin adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.