Anadolu Yayıncılar Derneği'nden Akreditasyon Çağrısı

Anadolu Yayıncılar Derneği'nden Akreditasyon Çağrısı

Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) Başkanı Sinan Burhan, 'akreditasyon' çağrısında bulundu...

Yapılan açıklama şu şekilde; 

 
''15 Temmuz hain darbe girişimini millet olarak püskürttük. Sağcısı solcusu bütün siyasi partiler bu darbeye karşı durmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşu bu hain darbe girişimini engelleyen en önemli unsur olmuştur. Darbeden sonra ortaya çıkan Yenikapı Ruhu devam ettirilmelidir. 
 
Önceki gün Türkiye Büyük Millet Meclisinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tüm siyasi parti gurup sözcülerini dinleyerek büyük Türkiye uzlaşısı yolunda çok önemli bir adım atmıştır. Bu adımın medya dünyasındada devam etmesini arzu ediyoruz. Cumhuriyet Gazetesi, Sözcü Gazetesi, Yeniçağ Gazetesi ve Foks Tv gibi kuruluşlarda cumhurbaşkanımızı takip etmelidir. Bununla birlikte basın kuruluşları yayınlarını sadece objektiflik üzerine kurgulamalıdır. Cumhurbaşkanımız devletin birliğini temsil ediyor.
 
Bu çerçevede ilgili yayın organlarının yayın çizgisi ne kadar eleştirel olsada külliyede yapılan programlara davet edilmelidir. Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu'nunda yandaş medya söyleminden vazgeçmesi gerekir. Sadece iktidarı eleştirerek bir yere varılamaz. CHP'nin bazı gazetelere  akredite uygulaması kabul edilemez bir çifte standarttır. Bu çerçevede tüm akteditasyon uygulamaları iptal edilmelidir.'' 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.