Aşırı Yağışlar Yağlıtaş Mahallesini de Vurdu

Aşırı Yağışlar Yağlıtaş Mahallesini de Vurdu

Cumartesi günü Rize merkez ve bazı ilçelerinde etkili olan şiddetli sağanak yağış hayatı olumsuz yönde etkilerken Rize’nin Yağlıtaş mahallesi sakinleri de aşırı yağıştan etkilendiler.

Yollarda çamur birikintileri oluşurken,mahallede bulunan mezarlıkta da mezarların üzerinde çökmeler meydana geldi.Okuldan eve dönen öğrenci servisi de çamurlu yolda daha fazla gidemeyince evlerine inerek yürümek durumunda kaldılar.
Yetkililere daha önde mahallenin durumu hakkında bilgiler veren mahalle sakinleri kendileri ile pek fazla ilgilenilmediğini ifade ettiler.
Evinin altında çökmeler olan ve oturulamaz hale gelen ve şimdilerde komşusu nun evinde yaşlı annesiyle kalmak zorunda kalan Burhan Saygıner son yağışlar ile birlikte evinin kullanılamaz hale geldiğini buraya daha önce duvar yapılması için talepte bulunduğunu  bunun  yerine getirilmediğini şimdi ise mağdur olduğunu söyledi.
Yetkililerin kendilerine ilgi göstermediğini ifade eden Saygıner  mahalle halkının mağdur olduğunu kendileri ile ilgilenilmesini talep etti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.