Aşkına karşılık vermeyen kızı vurdu

Aşkına karşılık vermeyen kızı vurdu

Antalya'da bir genç, aşkına karşılık vermediği gerekçesiyle avukatlık bürosunda çalışan genç kızı pompalı tüfekle vurduktan sonra kendi canına kıydı.

Genç kız ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastaneye kaldırılırken, genç, olay yerinde can verdi.
Alınan bilgiye göre olay, Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Kızılsaray Mahallesi 83. Sokak Şener İşmerkezi’nde bulunan avukatlık bürosunda gerçekleşti.

Büroda sekreter olarak çalışan Fatma Yanmaz ile bir süre önce tanışan İsmail Arıkan, önceleri telefonla genç kızı rahatsız etmeye başladı. Yanmaz’a yaptığı arkadaşlık teklifine karşılık alamayan İsmail Arıkan’ın nakliye işi yaptığı, daha kolay görüşebilmek için aynı binada bir işyeri kiraladığı öğrenildi. Bugün öğleden sonra genç kızın çalıştığı büroya gelen Arıkan, Yanmaz’la tartışmaya başladı. Aldığı cevaplar üzerine sinirlenen İsmail Arıkan'ın sesleri üzerine yan odada dinlenen avukat T.D. uyanarak gencin dışarı çıkmasını istedi. Avukat T.D.'nin polis çağırmak için binadan dışarı çıkmasıyla İsmail Arıkan, yanında getirdiği pompalı tüfekle Fatma Yanmaz’ı sırtından tek el ateş ederek yaraladı. Ardından çenesine dayadığı pompalı tüfekle canına kıyan Arıkan, olay yerinde hayatını kaybetti.

Bürodan silah sesleri gelmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis geldi. Binaya silahları ellerinde giren polisler, içeride zanlı olacağını düşünerek, avukatlık kapısının önünde tedbir aldı. İçeride yaralı durumda olduğu öğrenilen kadının kendini kurtarmaları için bağırdığı öğrenildi.

Uyarılara karşılık alamayan polis, kapıyı kırmak için harekete geçti. Kapıyı tekmelerle kıran polisler içeri girdiğinde iki kişinin kanlar içine yerde yattığını gördü. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Fatma Yanmaz’ı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. İsmail Arıkan’ın ise olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olay sonrası avukatlık bürosunun sahibi T.D.’nin ise olayın şoku içinde olduğu gözlendi. Avukatlık bürosuna gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri çalışmalarına devam ederken, olay yerinde pompalı tüfek ve patlamamış fişek bulundu.

Güvenlik güçleri ile gazeteciler arasında apartman önünde uzun süren tartışmalar yaşandı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.