Ayar Ailesinin Mutlu Günü

Ayar Ailesinin Mutlu Günü

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar`ın oğlu Yusuf Alperen Ayar, nişanlısı Sebile Uslu ile dünya evine girdi.

Ankara ve Rize`de olmak üzere iki ayrı düğün yapan Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar`ın muhasebeci oğlu Yusuf Alperen Ayar, muhasebeci nişanlısı Sebile Uslu ile bir ömre imza atarak evliler kervanına katıldı.

Sebile ve Yusuf Alperen`in ilk düğünü Çarşamba akşamı Ankara Başkent Öğretmenevi`nde gerçekleştirildi. Başkent Öğretmenevi`ndeki düğünde  gerçekleşen nikah töreninde gelin Sebile ve damat Yusuf Alperen’in nikah şahitliğini Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Zelkif Kazdal ve Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu yaparken, nikahı Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır kıydı.



Evlilik cüzdanını ise genç çifte Bakan Hayati Yazıcı takdim etti. Bakan Yazıcı’nın elinden evlilik cüzdanını alan genç çiftin heyecanı ve mutluluğu yüzlerinden okunurken bu heyecan ve mutluluk görülmeye değerdi.


Ankara`daki törende genç çifte evlilik cüzdanını takdim eden Bakan Hayati Yazıcı, Sebile ve Yusuf Alperen Ayar çiftine evlilik hayatıyla ilgili öğütler vererek, mutluluklar diledi.



İKİNCİ DÜĞÜN RİZE`DE SEÇKİN DÜĞÜN SALONU`NDA

İkinci düğün ise bugün Rize`deki Seçkin Düğün Salonu`nda yapıldı. Düğün merasimine AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Rize Üniversitesi Rektörü Arif Yılmaz, ilçe ve belde belediye başkanları, ilçe kaymakamları, Ak Parti Rize il, ilçe ve belde başkanları, Ak Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanı Nuran Alim ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Rize`deki Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.


Gelin ve damadın salondaki yerlerini almasının ardından Kur`an-ı Kerim okunarak dua edildi. Oğlunun mürüvvetini gören AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, düğünde kısa bir konuşma yaparak bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına ve davetlilere teşekkür etti.

Sevinci gözlerinden okunan Başkan Hikmet Ayar kapıda karşıladığı konuklarıyla düğün boyunca yakından ilgilendi. Düğünün ilerleyen saatlerinde gelin ve damadın fotoğraflarından oluşan slayt gösterisi salondaki dev ekrana yansıdı.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.