Bakan Mikrofonun azizliğine uğradı

Bakan Mikrofonun azizliğine uğradı

İşte Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'ya, Rize'de iftar sofrasında yaşadığı şok karşısında "nefesimiz yeter" dedirten olay!..

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize'de düzenlenen iftar yemeğinin ardından konuşması sırasında mikrofonun azizliğine uğradı. Bakan Yazıcı'nın konuştuğu mikrofon arızalanınca değiştirildi. 2. mikrofonla konuşmasına devam eden Yazıcı'nın elindeki bu mikrofonda kısa bir süre sonra arıza yaptı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Rize Valiliği'nin organizasyonuyla Rize'de bir iftar yemeği düzenledi. Yakamoz Restaurant'ta düzenlenen iftar yemeğine, Milli Savunma Bakanı Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı, Bilim Teknoloji ve Sanayi Bakanı Yardımcısı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu başta olmak üzere milletvekilleri, bürokratlar, basın mensupları ve çok sayıda kişi katıldı. İftar yemeğine katılanlar arasında Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak da yer aldı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Türkiye'de hiçbir ferdin açlık sınırında olmadığını söylediği konuşmasını yaparken mikrofon arızalandı. Yazıcı, "Mikrofonun pili bitti ama nefesimiz yeter" diyerek konuşmasına devam etti. AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Yazıcı'ya yeni bir mikrofon verdi. Ancak birkaç saniye sonra bu mikrofonda arıza yaptı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.