Başbakan Davutoğlu Osmaniye mitinginde

Başbakan Davutoğlu Osmaniye mitinginde

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Osmaniye mitinginde halka hitap etti.

Başbakan Davutoğlu, Osmaniye mitinginde açıklamalarda bulundu. Mitinge katılanlar Davutoğlu'nun Bahçeli'yi eleştirdiği sırada Bahçeli'yi yuhaladı. Bunun üzerine Davutoğlu "Bahçeli'yi eleştirin ama yuhalamayın" diyerek şu şekilde konuştu;

"ELEŞTİRİN AMA YUHALAMAYIN"

 

"Osmaniye'de Devlet Bahçeli'yi eleştirin ama yuhalamayın. Bir Oğuz Türkü'nün kültürüne bu yakışmaz. Sayın Bahçeli'ye de bütün liderlere de saygı gösteririz. Bahçeli'yi Osmaniye'de yuhalatmayız. Eleştirin. Bizim kültürümüz bu."

Başbakan Davutoğlu: Bahçeli'yi yuhalamayın İZLE

 

 


 

Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları;

IMF'YE BORÇ VEREN ÜLKE HALİNE GELDİK

"Kimse alınmasın, gücenmesin ama Osmaniye'de hesap yapalım. 2002 Türkiye'sinden 2015 Türkiye'sine büyük farkları görüyorsunuz. IMF'ye borç veren ülke haline geldik.

Bir Oğuz Beyi sözüdür bu. Türkiye semalarında milli savaş uçağımız uçacak. Milliyetçiliğin başladığı yerdir burası. Biz kendi silahımızı yapacağız ki namerde muhtaç olmayacağız. Bir yörük beyi bunu kuşandığı zaman yola çıkmaya hazırdır. Yola çıkmaya, birlikte yürümeye hazır mıyız Osmaniye? Dağları delip yürümeye var mısınız Ferhat gibi.

ELEŞTİRİN AMA YUHALAMAYIN

Osmaniye'de 2002'de hani o üçlü koalisyon döneminde Sayın Bahçeli'nin Başbakan yardımcısı olduğu dönemde... Osmaniye'de Devlet Bahçeli'yi eleştirin ama yuhalamayın. Bir Oğuz Türkü'nün kültürüne bu yakışmaz. Sayın Bahçeli'ye de bütün liderlere de saygı gösteririz. Bahçeli'yi Osmaniye'de yuhalatmayız. Eleştirin. Bizim kültürümüz bu.

ŞANLI BAYRAĞI TÜM DÜNYADA DALGALANDIRACAĞIZ

7 Haziran sadece Türkiye'nin seçimi değil. Ortadoğu, Somaili, Saraybosna bu seçimi bekliyor. Bizim davamız bu şanlı bayrağı tüm dünyaya dalgalandırma davasıdır.

BAHÇELİ'DEN BUNU BEKLER MİSİNİZ?

Sayın Bahçeli, Kılıçdaroğlu ve arkalarına takılanlar Ekmeleddin İhsanoğlu'nu bir kişinin bir yiğit adamın, milletin adamına karşı çıkardılar. Recep Tayyip Erdoğan kazandı. Bahçeli'den bunu bekler misiniz? MHP, CHP ile nasıl yan yana geliyor?


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.