Başbakan Davutoğlu'nun Kırıkkale mitingi konuşması

Başbakan Davutoğlu'nun Kırıkkale mitingi konuşması

Kırıkkale'de konuşan Başbakan Davutoğlu, milli otomobilin üretileceği müjdesini verdi. Milli otomobilin seri üretimi 2020'de başlayacak.

AK Parti'nin Kırıkkale mitinginde halka hitap eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, milli yolcu uçağından sonra şimdi de milli otomobil yapacaklarını söyledi. İmzaların atıldığını söyleyen Davutoğlu, "Seri üretime 2020'de geçilecek" dedi:
YERLİ OTOMOBİLDE SERİ ÜRETİM 2020'DE BAŞLAYACAK

"Geçen hafta milli uçağımızı tanıtmıştık. Şimdi imzalar atıldı. Kendi milli otomobilimizi yapıyoruz. 2015 içinde ilk prototipi, 2016 içinde de filo tipi üretimi yapacağız. 2020'de seri üretime başlıyoruz. "

Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları;
KANDİL'DEN TEHDİT MESAJLARI YAYINLIYOR

"Bu bize karşı çıkanlar Kırıkkale'de, Türkiye'de taş üstüne taş koymuşlar mı?Soruyorum 71 vilayete giden başka parti var mı? 81 vilayete de gideceğiz.

Bu sabah gazetetelere bakın oynanan tuzağı görürsünüz casusluk faaliyetlerine yataklı yapan gazete bugün de Kandil'den tehdit mesajını yayınlıyor.
BİZE GÜCÜNÜZ YETMEZ

Paralel'in gazetesi de HDP ile haber yapmış bizi tehdit ediyorlar. HDP, Paralel Yapı ve Kandil DHKP-C iş birliği yapıyor. Hepsi bir araya gelseniz bize gücünüz yetmez.

Türkiye'nin her yerine gidip al bayrağı dalgalandıran kim? Buraya gelip milliyetçilik taslayanlara sorun niye Sivas'ın ötesinde yoksunuz? Şu an bir yol ayrımındayız ya Kırıkkaleliler kendi silahımızı, kendi uçağımızı yapacağız.
DÜNYANIN EN BÜYÜK KÖPRÜSÜ VE HAVALİMANINI YAPACAĞIZ

Dünyanın en büyük köprüsünü, en büyük havalimanını yapacağız. Ya da 90'lı yıllardaki kriz ve kaos koalisyonunu kuracaklar. Siz buna izin verir misiniz Kırıkkaleliler?

Gülen medyası, doğan medyası ümidini HDP'ye bağlamış. Barajı geçsin diye ellerinden geleni yapıyorlar. HDP tehdit ediyor. Muhtarlardan, STK'dan vatandaşlardan kendilere gönderilen tehdit mektuplarını alıyoruz.
BASKI KURMAYA ÇALIŞAN OLURSA KARŞISINDA DURURUZ

Buradan bir kez daha uyarıyorum seçime gölge düşürmek isteyen, baskı kurmaya çalışan olursa karşısında kale gibi dururuz, kimseye hukuk dışı işler yapmasına izin vermeyiz."

AYRINTILAR GELECEK..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.