Başbakan Yıldırım'dan Anadolu kanallarına müjde!

Başbakan Yıldırım'dan Anadolu kanallarına müjde!

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde medya temsilcileriyle iftar programında bir araya geldi. Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan düzenlenen iftar programında Anadolu medyasının sıkıntılarını dile getirdi.

 Başbakan Binali Yıldırım’ın iftar yemeğine Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da katıldı.

 
İftar yemeğine katılan Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, Anadolu medyasının sorunlarını dile getirerek, TÜRKSAT ücretlerinde indirim yapılmasını talep etti.
 
Bugüne kadar Anadolu medyasının sorunlarının çözülmesinden dolayı Başbakan Binali Yıldırım’a teşekkür eden Burhan, “Anadolu kanallarının şuandaki en büyük problemi, TÜRKSAT uydu fiyatlarının çok yüksek olmasıdır ve bundan dolayı ödemelerde oldukça zorlanılmaktadır. Hatta birçok Anadolu kanalı bu ücreti ödeyemediğinden dolayı kapanmayla karşı karşıya kalmıştır. Sizler her zaman Anadolu medyasının yanında oldunuz. Uydu fiyatlarında Anadolu kanallarına indirim yapılmasını talep ediyor ve sizlerin desteklerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Sinan Burhan’ın konuşmasının ardından Başbakan Binali Yıldırım, “TÜRKSAT’ın Anadolu kanallarına indirim yapması için bir çalışmanın içerisine girdik. Bu konu hakkında bir formül bulmaya uğraşıyoruz. İnşallah Anadolu kanallarının bu mağduriyetini gidereceğiz. Anadolu kanallarına yakında müjdeyi vereceğiz” dedi.
 
Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, Başbakana bu desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkürlerini bildirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.