BAŞKAN AYTEKİN YUSUFELİNDE KAMP YAPAN KANO MİLLİ TAKIMINA ZİYARET

BAŞKAN AYTEKİN YUSUFELİNDE KAMP YAPAN KANO MİLLİ TAKIMINA ZİYARET

Yusufeli Belediye Başkanı ve Kano Federasyon Yönetim Kurulu üyesi Eyüp AYTEKİN’den Yusufeli’nde kamp yapan Kano milli takım sporcularını ziyaret.

 Yusufeli Belediye Başkanı ve Kano Federasyon Yönetim Kurulu üyesi Eyüp AYTEKİN’den Yusufeli’nde kamp yapan Kano milli takım sporcularını ziyaret. 

 
Yusufeli Kano ve Rafting Parkuru’nda milli takım sporcularını ziyaret eden Başkan AYTEKİN, Kano Federasyonu adına sporcu ve antrenörlerine spor malzemeleri takdim etti. 10 gündür Yusufeli ilçesinde kamp yapan milli sporcularının antrenörlüğünü Emre YILMAZ ve Emir SARGANOVİC yapıyor. 04 Nisan Çarşamba günü Yusufeli’nden ayrılacak olan milli takım sporcuları, 06-08 Nisan tarihlerinde Almanya’da yapılacak olan ICF Akarsu Slalom yarışlarına katılacaklar. 


 
Milli takım sporcuları; Yusuf Emir ERTEK, Dursun Can KARADUMAN, Mustafa Arda ACAR, Gamze POLAT, Cennet AYHAN ve Kader KORKMAZ yer alıyor.
 
Kano Altyapı sporcularına Wetsuit, Kano ve Rafting sporu için bir merkez olan Yusufeli’nde kano kız-erkek altyapı çalışmalarına 60 sporcu bulunuyor. 
Kano altyapı sporcularına wetsuitlerini teslim eden Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN, milli takımda yer alan abla ve ağabeylerini göstererek, “Dün bu milli takım sporcularının yerinde Uğur Polat ve Anıl Acar gibi sporcularımız vardı. Bugün Arda ve Gamze gibi ağabey ve ablaları var. Yarın da onların yerinde siz olacaksınız. Size verilen bu hizmetin değerini bilerek çok çalışmalısınız.  Bugün ilçemizin içinden geçen dünyanın en güzel iki nehrine sahibiz. Bu nehir üzerinde bulunan mevcut tesislerimizin benzerlerini inşallah yeni Yusufeli’nde de inşa edip kano ve Rafting sporu için odak olmaya devam edeceğiz. Yeni ilçenin önünde oluşacak gölden sizler aracılığıyla faydalanacağız. Onun için siz benim gözümde ve gönlümde, Yusufeli’nin ve Yusufelilerin geleceğisiniz.” dedi.

 
Bu yıl Geleneksel Derekapı Güreş etkinlikleri çerçevesinde 20-21 Nisan 2018 tarihlerinde Türkiye Şampiyonası Yusufeli Bahar Kupası Kano Slalom Yarışları Yusufeli Kano Parkuru’nda yapılacak. HABER. BAYRAM ALİ KAVALCI
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.