Bu Cinayetin Vebali Onların Başınadır

Bu Cinayetin Vebali Onların Başınadır

Sedat Peker :'AK Parti güçlenmesin diye HDP’ye destek verenler, bu cinayetleri işleyenlerle suç ortağıdırlar'

Kıymetli Dostlarım,

Öncelikle Cumanızı kutlar, bu mübarek günün, var olan onur ve şerefinizi çoğaltarak devam ettirmesini, ayrıca da zulme uğramış tüm mazlumlara, zalimler karşısında mutlak galibiyet getirmesini, YÜCE ALLAH’tan diliyorum.

Yaşadığımız coğrafyamıza artık kötü zamanlar geldi ve görünüşe göre bir süre daha bu coğrafyada kalacaklar. Bu yüzden bütün iyi insanlar, vatandaşlar, bence bu kötü günlere karşı hazırlıklı olmalıdır.

Çocukları kaza ile ateşli silahlarla vefat etmiş birkaç anneyi sembol haline getirerek; taşıma, bulundurma ruhsatlı silahların, ayrıca da av tüfeklerinin çok fazla erişilebilir oldukları propagandasını işleyerek ülkemizdeki insanların, devletin iznine tâbi olan ruhsatlı silaha sahip olmalarına engel oldular (Oysa ki Amerika’da çok daha güçlü silahlar kimlik kartı gösterilerek satın alınabilmektedir.).

Evladını ateşli silahlarla kaza sonucunda kaybetmiş annelerin, mücadelesine sonsuz saygı duyuyorum. Ancak bu annelerin yanındaki destekçilerine baktığımız zaman, fiiliyatta pkk sempatizanı insanlar olduğunu görüyoruz. Binlerce senelik değişmeyen bir kural vardır;elinde silahı olmayanlar, silaha sahip olan kişilerden mutlaka çekinirler.

Evlerinde normal bir şekilde yaşayan vatansever aileler,maalesef ki devletimizin ruhsat konusundaki sıkı uygulamaları ve bıktırıcı bürokrasisi yüzünden, bu silahlara sahip olamamaktalar. Düşünsenize; evinizin önündeki sokaklardan bir sürü terörist,elinde taşlarla,molotoflarla,silahlarla geçerken; vatansever insanlar acaba evimize gelip çocuklarımıza bir şey yaparlar mı? Diye korku ile beklemekteler.

Kıymetli Dostlarım, teroristlerin sahip olduğu bu psikolojik üstünlüğü,onların elinden almamızın tek yolu; evlerimizde taşıma veya bulundurma ruhsatlı silahlara sahip olmamızdır. Eğer ki ruhsat konusunda başarılı olamazsanız, ruhsatı daha kolay çıkarılan yeni model av tüfeklerinden almanızı öneririm. (Ülkemizde Amerikan Piyade silahı olan M-16’nın birebir aynısı av tüfeği olarak çok başarılı bir şekilde üretilmektedir.).

Bu tüfeklerin hem fiyatı çok ucuz hem de ruhsat harçları çok daha düşüktür (taşıma ruhsatlı silahlara göre).Ayrıca bürokrasi işlemleri de diğer silahlara oranla çok daha azdır. İyi insanların evlerinde güvenli bir şekilde yatabilmeleri için savunma amaçlı mutlaka bu silahlara sahip olmaları gerektiğini düşünüyorum. Terör örgütü üyelerinin sahip oldukları psikolojik üstünlüğün,bu sayede kırılacağına tüm kalbimle inanmaktayım.

Kıymetli Dostlarım, meşr-u müdafaa hakkımız doğduğunda,eski savaşçı atalarımızın söylediği gibi;“Acımayana, acınmaz diyerek, zalimlere karşı acıma denilen o güzel varlığı içimizde öldüreceğiz. Onun yerine,öfkelerin soğuk ve vahşi çığlıklarını haykıracağız ya da zalimlere acıdıkça acınacak bir duruma düşenler gibi tarihin eski sayfalarında kaybolup gideceğiz.”

Yukarıdaki satırlarda yazdığım, atalarımızdan bize miras kalan bu öğretileri, vatandaş olarak uygulamamız için henüz çok erken. Çünkü SİLAHLI KUVVETLERİMİZ, POLİSİMİZ, İSTİHBARATIMIZ güçlü bir şekilde yerindedir. Meşr-u müdaafa hakkımızı kullanabilmemiz için onların yorgun düşmesi ve yeterli gelememesi gerekir.

Şu an için böyle bir durum söz konusu değil. Ancak bir gün olabilirmiş gibi mutlaka hazır olmamız gerekir. İşte o vakit geldiğinde bocalamadan,panik yapmadan hedefe kilitlenip gereğini yapabilmeliyiz.

Işid örgütü, Kobani’deki savaş esnasında kürt halkına destek olduk bahanesi ile bize düşmanlık yapıyor.Devlet görevlilerimizi şehit ediyor. Pkk da fırsat bu fırsat diyerek bizi ışid’e yardım etmekle suçlayıp devlet görevlilerimizi şehit ediyor. Bu tam da onların kalitesine göre bir davranış (Yani alçakça). AK Parti güçlenmesin diye hdp’ye destek verenler, bu cinayetleri işleyenlerle suç ortağıdırlar. Başka parti bulamadınızda hdp’ye mi destek vermek mecburiyetinde kaldınız? Unutmayın ki bu cinayetlerin vebali,sizlerin boynundadır.

İç güvenlik yasasının çıkmasına muhalefet ederek bu yasayı geciktiren partiler, acaba şimdi mutlu mudurlar? Yaptıkları muhalefet yüzünden yasa neredeyse kuş haline getirilerek çıkarıldı (Bu sebeple, maalesef ki caydırıcılığı olmamaktadır.).

Kardeşlerim, eski büyüklerin şu öğretisini hiçbir zaman unutmamalıyız; “ Zalim canavarlara sevgi göstermek,sadece onların iştahını kabartmaya yarar, sonrasında sizden diş, tırnak kirası bile istemeye kalkabilirler.”. Merhamet etmeyene,merhamet edilmez!!!

BİR UMUTTUR YAŞAMAK

SEDAT PEKER


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.