Bu illerde KAR yağışı bekleniyor

Bu illerde KAR yağışı bekleniyor

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun doğusu ve Ordu, Tokat ve Siirt'te görülecek görülecek yağışların; genellikle yağmur, sabah ve akşam saatlerinde Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Bitlis, Van ve Hakkari çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte Eskişehir Kütahya, Bilecik, Bolu, Düzce, Karabük, ve Kastamonu çevrelerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Genellikle parçalı, kuzey kesimleri çok bulutlu... Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/s) eseceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Balıkesir, Bursa ve Bilecik çevrelerinde sis bekleniyor.

EGE: Az bulutlu... Rüzgar; Kıyı Ege'de kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli... (30-50 km/s). Bu sabah saatlerinde Kütahya çevrelerinde sis bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, doğusu parçalı bulutlu...

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, akşam saatlerinde Yozgat çevreleri çok bulutlu... Bu sabah saatlerinde hafif buzlanma ve don olayı görülebilir.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu... Bu sabah ve gece saatlerinde Bolu, Düzce ve Kastamonu çevrelerinde yer yer sis bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu ve Tokat çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı...

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bolgenin doğusu aralıklı yağmurlu, bu sabah ve gece saatlerinde Erzurum, Kars, Ardaha, Ağrı, Bitlis, Van, Şırnak ve Hakkari çevreleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı... Bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde Siirt yağmurlu...

İŞTE 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.