'Bugün siyaseti bırakacağım'

'Bugün siyaseti bırakacağım'

Gürsel Tekin, hakkındaki iddialara karşı sessizliğini bozdu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, hakkındaki iddialara karşı sessizliğini bozdu
"Bu tamamen zübükzade birinin dedikodusudur. Kimin torbasında ne varsa konuşsun diye 5 gündür susuyorum. En ufak bir dahlimi bulsunlar bugün siyaseti bırakacağım."

Bu sözler son günlerin en çok konuşulan ve eleştirilen ismi Gürsel Tekin'e ait. Tekin'in hedefinde ise isim vermeden eleştirdiği mesai arkadaşları var.

Akşam'a konuşan Tekin, son günlerde kendisine yöneltilen suçlama ve eleştirilere verdiği o sert yanıtlar...

BENDEN RAHATSIZLAR

"Parti dışından olduğu kadar parti içerisinde de bana karşı olanlar var. Dik duruşumdan rahatsızlar" diyen Tekin, hakkındaki iddiaları asla kabul etmeyeceğini şu cümlelerle aktardı:

"Tekin il başkanıyken de çetelerle mücadele ediyordu, bugün de eder. İstanbul'da 10 yıl belediye başkan vekilliği yaptım. Tek soruşturma geçirmeyen belediyeciyim. Rantla mücadele eden tek adamım. Böylesi bir kirliliği asla kabul etmem. Ankara'daki olayla ilgili dahlimi bulamazlar. Ölümüne mücadele edeceğim. Kimse, kimsenin onuruyla oynayamaz."

5 AYDIR GÖRÜŞMÜYORUM

Görevinden istifa eden Ankara İl Başkanı Tarık Şengül'e 'bu zat' diyen Tekin, "Bu zatla 5 aydır görüşmüyorum" dedi ve ekledi:

"Bütün Ankara CHP bunu bilir. 80 tane il başkanıyla görüşen Gürsel Tekin bir tane il başkanıyla hiç görüşmüyor. Görüşmememin nedeni de tamamen özel nedenlerden kaynaklanıyor."

BOŞUNA SEVİNMEYİN

Tekin, MYK'da görev değişikliğinin de 'tasfiye' olarak nitelendirilmesine karşı çıktı.

"Gürsel Tekin tasviye edildi diye sevinenler mutlu olmasın, boşuna sevinmesin. Gürsel Tekin sıradan vatandaşken bile canla başla çalışıyordu. PM üyesiyken koltuğum mu vardı?  Sonuç itibarıyla orada yine genel başkan yardımcısıyım. Herkes bunu görecek."


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.