Büyük şehir Vurdumduymazlığı Kameraman Elektrik Akımına Kapıldı

Büyük şehir Vurdumduymazlığı Kameraman Elektrik Akımına Kapıldı

İstanbul'da illerin tanıtım günlerinin gerçekleştiği Maltepe sahilinde İstanbul Büyük şehir Belediyesinin vurdumduymazlığı bir üzücü olaya daha sebep oldu.

 Ordu Tanıtım günleri 4 ekim itibariyle başlarken açılış töreni öncesinde canlı yayin hazırlığı yapan Ordu Altaş Tv'nin kameramanı elektrik akımına kapıldı. Kameraman Bahadır Bedir ambulansla Kartal Egitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken sağlık durumunun ciddiyetini korudugu öğrenildi. 

 
Benzer bir olay geçtiğimiz yıl da yaşanmıştı. Yine etkinlik alanında Tanıtım Günlerine hazırlanılirken yetkililerin sorumsuzluğu yüzünden bir kişi elektrik akımına kapılarak ağır yaralanmıştı. Yaşanan bu olaya rağmen tedbirlerin artirilmamasi hatta tedbir alınmaması pes dedirtti. Büyükşehir Belediyesinin sorumsuzluğunun devam etmesi halinde yıl boyunca etkinlik yapılan alanda insanların can güvenliğinin olmayacağı aşikar durumda.
 
Bu olayların yaşandığı etkinlik alanını ise tanıtım günleri kapsamında 4 günlük sure içerisinde 1.5 milyon kişi ziyaret ediyor.   Kaçak akımın olduğu iddia edilen trafo fotoğraflarla da tespit edilirken yetkililerin mevcut sorunu tespit edip çözmemesi her etkinlikte 1.5 milyon insanının hayatini tehlikeye sokuyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.