Çamlıhemşin’de karla mücadele devam ediyor

Çamlıhemşin’de karla mücadele devam ediyor

Rize'nin Çamlihemşin ilçesine bağli Topluca koyu Marselevat vadisinde yoğun kar yağmasi sonucu bir haftadır ulaşıma kapanan yol yüzünden mahsur kalan 18 hanelik koydeki halka ulaşıldı.


Rize'nin Çamlihemşin ilçesine bağli Topluca koyu Marselevat vadisinde ani yoğun kar yağmasi sonucu bir haftadır ulaşıma kapanan yol yüzünden mahsur kalan 18 hanelik koy halkına ulaşıldı.
 
KÖYLÜ RAHAT NEFES ALDI
 
Köy halkının mezra olarak kullandığı ve yılın 6 ayını burada geçirdği Maselevat vadisinde ani yağan kar yağışı yolları kapattı. Bir haftalık köy hizmetleri ve Topluca halkının uğraşları sonucu ulaşılan köylü rahat bir nefes aldı.


 
KÖY HİZMETLERİ VE KAYMAKAMLIĞA TEŞEKKÜRLER
 
Geçen hafta yoğun yağan kar yağışı ile kapanan yolların açılması için yardım isteyen Topluca Köyü Muhtarı Yusuf Çiçen Köy hizmetleri ekiperine teşekkür ederken '' Bu vadide halkımız 6 ay konaklıyor ve bu yolların kapanması halkımızı mağdur ediyor. Yollarımızın dar ve bakımsız olması ulaşımı güçleştiriyor.Kasım ayında kar yağmasını beklemeyen köylü biraz daha Vadide konaklamayı düşünüyordu ancak kar yağışları müsade etmedi.Bir haftadır bu vadide mahsur kalan Köylülerimize sağ selim ulaştık hamdolsun. Köy hizmetlerinin bu yoğun temposuna rağmen imdadımıza yetişmesinden dolayı teşekkür ediyorum'' dedi.


 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.