Çay TV İftar Buluşması

Çay TV İftar Buluşması

Çay TV Ankara Ofisinin düzenlediği iftar yemeğine dün akşam Ankara’da gerçekleştirildi. Kartallar Holding tesislerinde düzenlenen İftar buluşmasına Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane ve bir çok ilden katılım gerçekleşti. Çay Tv Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Torlak en kısa sürede HD yayına geçeceğiz dedi.

Yemeğe katılan çok sayıda davetli Çay Tv’nin çok önemli hizmetler verdiğini ifade ederken İnternet Federasyonu Genel Başkanı Süleyman Basa ve Kartallar Holding Yönetim Kurulu başkanı Hasan Kartal iftar buluşmasının önemine değindiler.

İftar buluşmasına katılan Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu bir arada olmanın önemine değinip Türkiye’nin Suriyeli mülteciler konusunda Dünya’ya bir kez daha insanlık dersi verdiğini kaydetti.

Ak Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ve Ak Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu da bir arada olmanın önemine vurgu yaptılar.

Devlet Personel Başkanı Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve eski devlet bakanı Eyüp Aşık’ta Çay Tv ye teşekkür ettiler.

Artvin Eski Belediye Başkanı Emin Özgün’de Çay Tv’nin çok önemli hizmetler yaptığına vurgu yaptı.

Çay Tv Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Torlak yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür etti. Torlak açıklamasında izleyicilerimize bir müjdemiz var en kısa sürede HD yayına geçeceğiz dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.