Çay TV yılın en iyi Anadolu kanalı seçildi

Çay TV yılın en iyi Anadolu kanalı seçildi

Anadolu Yayıncıları Derneği'nin bu yıl ilk defa düzenlediği 1. Anadolu Medya Ödül Töreni Ankara'da gerçekleştirildi. Yılın en iyi Anadolu kanalı seçilen Çay TV ödülünü Çaykur genel müdürü İmdat Sütlüoğlu verdi.

Kabinenin önemli isimleri "ne, Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu' başta olmak üzere kanalların medya temsilcileri gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı

30 Kategoreide 33 kişi ye verilen ödül töreninde konuşan başbakan yardımcısı Numan kurtulmuş Türkiye'nin geçtiği zor virajların her birinde Anadolu Yayıncılar Derneği ve bunu oluşturan yayın kuruluşlarının tamamının, demokrasiden yana yer aldığını söyledi.

Kurtulmuş, "Anadolu'daki zor şartlarda mücadele eden siz değerli kardeşlerim, her zaman Türkiye'de çok sesliliğin, demokrasinin, halkın sorunlarının birebir dile getirilmesinin yanında yer aldınız" ifadelerine de yer verdi.

Kalkınma Bakanı Cevdet yılmaz Yılmaz da özgürlükçü ve çoğulcu bir toplum için medyanın da özgürlükçü ve çoğulcu olması gerektiğini söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu da ödül töreninde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"1. Anadolu Medya Ödül Töreni"nde 30 kategoride, 33 kişi ödül aldı. Aralarında, Acun Ilıcalı, CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat, oyuncu Hasan Kaçan, televizyon yöneticisi İbrahim Eren, gazeteci Mustafa Karaalioğlu, televizyon programcıları Serdar Tuncer, Selver Gözüaçık, haber spikeri Buket Aydın, Cem Öğretir'in bulunduğu kişiler ödül alırken, TRT'de yayınlanan "Diriliş" isimli dizi de ödüle layık görüldü. Yılın en iyi Anadolu kanalı seçilen Çay TV’nin ödülünü ise Çay TV yönetim kurulu başkanı Cemal Külünkoğlu Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nun elinden aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.