Çayeli'nde festival coşkusu

Çayeli'nde festival coşkusu

Rize`nin Çayeli ilçesinde düzenlenen Çayeli Çay Festivali kapsamında konser düzenlendi.

Çayeli Çay Festivali`nin 2. Gününde düzenlenen konserde unutulmaz anlar yaşandı.

Erdal Ata bulvarında gerçekleşen konserde ilk olarak Fatih Reyhan sahne aldı. Fatih Reyhan kendine özgü tavırlarıyla ve canlı performansıyla izleyiciler hoş vakitler geçirdi.

 

Fatih Reyhan’dan sonra sahneye Çayeli Dernekler Federasyonu ( ÇAYDEF ) Akçaabat halk oyunları ekibi sergiledikleri folklor gösterileriyle konseri izlemeye gelenlerden büyük alkış aldı.

Programın ikinci sanatçı konuğu ise Erol Şahin oldu. Meydanı dolduranlara hareketli dakikalar yaşatan Şahin’in sahne aldığı esnada yağmur yağmaya başlaması konserin bir süre kesilmesine neden oldu.

Yaklaşık yarım saat süren yağmurun ardından eğlence bütün hızıyla devam etti.

Şahin’den sonra sahne alan ÇAYDEF diyar diyar halk oyunları grubu da çeşitli yörelere ait folklor gösterileri sergiledi.

Programın konuşmalar kısmında ilk olarak sahneye Çayeli Dernekler Federasyonu Başkanı Yılmaz Hüsrev, Çayeli Festivalinin bundan sonra 13 yıl boyunca Ramazan ayına denk geldiğini ifade ederek Çayeli halkı istediği sürece bu festivallerin her yıl daha coşkulu olarak devam edeceğini belirtti.  Festivale katkısı olan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Programda ikinci konuşmayı yapan Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır uzun yıllardır yapılamayan Çayeli Festivalini yeniden gerçekleşiyor olmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti ve festivalde emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmalar sonrası sahneyi Yasemin Yıldız devraldı. Seslendirdiği eserlere konsere katılan katılımcılar eşlik etti. Okuduğu “Çayeli’nden Öteye” adlı parça sonrası büyük alkış aldı.

Yaklaşık 2 saat süren sahne sonrası gecenin sonunda Çayeli’nde yetişmiş ve çıkardığı ilk albüm sonrası ilk konserini Çayeli’nde düzenleyen Selçuk Balcı sahneye çıktı. Albümünün klip parçası “Deniz Üstünde Fener” adlı parçayı okurken Sanatçı Balcı’ya katılımcılar eşlik etti.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden konser katılımcılara unutulmayacak bir gece yaşattı.Konser sonrası Selçuk Balcı’nın hayranları sanatçı ile fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.