Çayı en iyi ben demlerim diyorsanız bu yarışma tam size göre! Kaynak: Çayı en iyi ben demlerim diyorsanız bu yarışma tam size göre!

Çayı en iyi ben demlerim diyorsanız bu yarışma tam size göre! Kaynak: Çayı en iyi ben demlerim diyorsanız bu yarışma tam size göre!

Rize Ticaret Borsası, Rize Belediyesi, ÇAYKUR ve ÇAYMER’in destekleri ve DOKA'nın finansal katkıları ile 2-3 Mayıs 2019 tarihinde Rize de “Çay Demleme ve Sunum Yarışması” yapılacak. Kaynak: Çayı en iyi ben demlerim diyorsanız bu yarışma tam size göre!

 Konuyla ilgili Rize Ticaret Borsasından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Rize Ticaret Borsası, Rize Belediyesi, ÇAYKUR ve ÇAYMER’in destekleri ve DOKA'nın finansal katkıları ile 2-3 Mayıs 2019 tarihinde Rize de “Çay Demleme ve Sunum Yarışması” yapılacaktır. Avusturalya dan Avrupa ya kadar 20 civarında çay uzmanın katılımı ile gerçekleşecek Türkiye Çay Demleme ve Sunum Yarışması’na çay uzmanlarını bekliyoruz. Katılım koşulları, yarışma kategorileri, yarışma tarihi ve ödül bilgileri yarışma şartnamesinde yer almaktadır. 15 Nisan Pazartesi tarihine kadar katılım başvuru formunu doldurarak Rize Ticaret Borsası veya ÇAYMER'e ulaştırmanızı rica ederiz. Detaylı bilgi İçin iletişim numaralarından ulaşabilirsiniz." Kaynak: Çayı en iyi ben demlerim diyorsanız bu yarışma tam size göre! 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.