Çaykur Rizespor`dan Çaykur`a Ziyaret

Çaykur Rizespor`dan Çaykur`a Ziyaret

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hüseyin Kaplar beraberindeki futbolcularla Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu`nu ziyaret ederek forma hediye ettiler

ezonun başlamasına günler kala şehrin ve idarecilerin desteğini almak için destek turlarına çıkan Çaykur Rizespor’lu teknik heyet ve futbolcular Çaykur Gelnel Müdürlüğünü ziyaret ettiler.Burada bir açıklama yapan Çaykur Rizespor teknik direktörü Hüseyin Kaplar şunları ifade etti; “Sezonun başlamasının hemen öncesinde Sayın Valimizi, Belediye Başkanımızı, Emniyet Müdürümüzü, Garnizon Komutanımızı daha önce ziyaret etmiştik. Çaykur Genel müdürümüz görevine başlayalı kısa bir süre oldu hem hayırlı olsun düşüncelerimizi iletmek hem de desteklerinden dolayı teşekkür etmek için buradayız. Bizim en büyük destekçilerimizden birisi Çaykur’dur. Bizde burada yeni göreve başladık. Hem tanışmak hem de sohbet etmek için müdürümüz bizi kırmayıp kabul ettiği için teşekkür ediyoruz” dedi.  

 
Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Çaykur Rizesporumuzun değerli hocaları ve futbolcularının ziyareti bizi mutlu etmiştir diyerek şunları söyledi. “Bu Pazar günü lig başlıyor. İnşallah yeniden yapılanan takımımız layık olduğu başarıları yakalayacaktır. Hep beraber şehrimizin takımına destek vermeliyiz. İmkanlarımızı zorlayarak takıma destek olmaya çalışıyoruz. Her yıl desteğimiz artarak sürüyor. Bu desteğimizi bu sezon biraz daha artırdık. Umuyoruz ki sportif anlamda başarıyı bu sezon elde edeceğiz. Taraftarlarımıza çok görevler düşüyor. Komşu illerdeki taraftarları görüyoruz. Bizim taraftarımızda gönülden ilinin futbol takımını desteklemelerini diliyoruz” dedi.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.