Çaykur, Türk Hacıların isteğini yerine getirdi

Çaykur, Türk Hacıların isteğini yerine getirdi

Türk hacılarının “hac vazifemizi yaparken kendi çayımızı içemiyoruz” serzenişlerinden yola çıkan ÇAYKUR, Arap yarımadasında hızla dağıtım ağını genişleterek otellerde, restoranlarda ve büyük marketlerde yerini aldı.

 Mekke ve Medine’deki otellerde kalan Türk hacıları başta olmak üzere hac farizasını yerine getirmek için kutsal topraklarda olan hacı adayları ve diğer insanlar artık ÇAYKUR ürünlerini bulabilecekler.
Hacılarımız Artık Otellerde Türk Çayı İçebilecek
Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, ÇAYKUR çaylarının artık otellerde ikram edilmeye başlandığını belirtti. Fuar için Suudi Arabistan’da bulunan Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu: “Artık Suudi Arabistan’da, Mekke’de, Medine’de ki oteller de ÇAYKUR’un çaylarını kullanmaya başladı. Oteller artık Türk hacılarına Türk çayını ikram eder hale geldi. Ayrıca Suudi Arabistan’ın en büyük zincir mağazası olan Bin Dawood’un tüm marketlerinde ÇAYKUR’un tüm çayları mevcut. Oralardan da hacılarımız çaylarımıza kolayca ulaşabilirler. Ayrıca Suudi Arabistan’da yaşayan diğer vatandaşlarda ürünlerimizi satın almaya başladılar.  ÇAYKUR şuanda Suudi Arabistan’ın tüm şehirlerinde, Bin Dawood’un tüm marketlerinde bulunur hale geldi.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.