ÇORUH ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ A.Ş  CAPİTAL 500 LİSTESİNDE YERİNİ ALDI

ÇORUH ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ A.Ş CAPİTAL 500 LİSTESİNDE YERİNİ ALDI

ÇORUH ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ A.Ş CAPİTAL 500 LİSTESİNDE YERİNİ ALDI

 Çoruh Elektrik Perakende Satış A.Ş, Capital 500 listesinde 316’ıncı sıradan yerini aldı. "Türkiye´nin En Büyük 500 Özel Şirketi" arasında bu yıl ilk defa yer alan Çoruh Elektrik Perakende, Temmuz ayında açıklanan Fortune 500 listesine de adını yazdırmıştı.

Türkiye’nin en prestijli ekonomi yayınlarından biri olan Capital Dergisi'nin yıllık ciroları baz alarak hazırladığı Capital 500 araştırmasının sonuçları açıklandı. Türkiye'nin en büyük özel sektör şirketlerinin belirlendiği listeye bu sene ilk defa giren Çoruh Elektrik Perakende Satış A.Ş 316’ıncı oldu. Şirket bu başarıyı bir önceki yıla göre cirosunu (net satış rakamlarını) yüzde 12,5 oranında artırarak yakaladı. 

Aksa Elektrik Ticaret ve Satış Genel Müdürü Murat Kirazlı konu ile ilgili şunları söyledi: “Çoruh Elektrik Perakende 2018 yılında arka arkaya iki prestijli araştırmaya girerek büyük başarılar elde etti. Fortune 500 başarısının ardından Capital 500’ün yayınladığı Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi listesinde yer almak bizim için gurur verici oldu. Abonelerimize ve tüm paydaşlarımıza kaliteli hizmet sunmaya devam edecek ve hayatlarını kolaylaştıracak ürün, hizmet ve kampanyaları onlarla buluşturmayı hedefleyeceğiz.”



Bilgi için: Communication Partner /Janset Akışık / jansetakisik@cpartner.com.tr / 0 850 533 65 10
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.