Çorum'da kaza 3 yaralı

Çorum'da kaza 3 yaralı

Çorum'un Sungurlu ilçesinde yoldan çıkan bir minibüs, karşı yönden gelen otomobilin üzerine devrildi.

Çorum'un Sungurlu ilçesinde yoldan çıkan bir minibüs, karşı yönden gelen otomobilin üzerine devrildi. Kazada 3 kişi yaralanırken, kazaya karışan minibüs içerisinde sadece bir yolcunun bulunması, büyük bir faciayı önledi.
Edinilen bilgilere göre, kaza Sungurlu-Delice karayolunun 16. kilometresinde meydana geldi. Sungurlu'dan Ankara istikametine gitmekte olan Ümit Atasoy (22) yönetimindeki 55 UE 181 plakalı minibüs, tekeri patlaması nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjden çıkıp, karşı yönden gelen Serkan Demiroğlu (32) yönetimindeki 34 DK 4152 plakalı otomobilin üzerine devrildi. Kazada, minibüs sürücüsü Ümit Atasoy, otomobil sürücüsü Serkan Demiroğlu ve minibüste yolcu olarak bulunan bir
bayan yaralandı. Devrilen minibüs çekici yardımıyla otomobilin üstünden kaldırılırken, yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Bölge trafik ekiplerinin kontrollü trafik akışını sağladığı karayolunda kazaya karışan minibüs ile otomobil, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.
Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.