Dağcılık Camiasına Taze Kan

Dağcılık Camiasına Taze Kan

Türkiye Dağcılık Federasyonu Rize İl Temsilciliğine Hasan Önder Atandı.

Türkiye Dağcılık federasyonu il temsilciliğine eski DOKADAK kulübü başkanı Hasan ÖNDER atandı.
Türkiye Dağcılık Federasyonu başkanı Alaattin Karaca imzası ile Dağcılık Federasyonu il temsilciliğine atanan Hasan ÖNDER görevine başladı.
 
Dağcılık Federasyonu il temsilcisi Hasan ÖNDER konuyla ilgili olarak yaptığı açıklama "Rizede faal 20`nin üstünde dağcılık kulübü var, bu kulüplerimizin önerisi ile federasyon tarafından atanmış olmaktan onur duydum. Rize dağcılık camiası Türkiye dağcılık camiası içinde önemli bir yer tutmaktadır. Dağcılık federasyonu delegeleri içinde Rize delegeleri % 20`ye yakın bir ağırlık oluşturmaktadır. Rize dağcılık sporunda kulüp sayısı, lisanslı sporcu sayısı ve delege sayısı ile Türkiyede lokomotif il durumundadır. Bu bilinçle çalışacağım. Bütün kulüplerimize eşit yakınlıkta olacağım. Dağcılık sporunun ilimizde daha da gelişmesi için elimden geleni yapacağım" dedi.
 
Öte yandan 2012 faaliyet programı taslağı ve dağcılık alanındaki sorunları görüşmek üzere ilk etapta bir kulüpler toplantısı düzenleyeceğini belirten Hasan ÖNDER "kulüplerimiz il temsilciliği bütçesinden eşit oranda pay alacaktır, kulüplerimiz yapacakları bütün faaliyetlerde desteklenecektir. İl temsilciliği olarak kulüplerimiz için çalışacağız" dedi.
 
 
TDF il temsilcisi Hasan ÖNDER, Rize -Ardeşen doğumlu, İstanbul Üniversitesi mezunu, çok iyi derecede İngilizce ve Rusça biliyor. Halen Rize Ticaret Borsası Genel koordinatörlüğü görevini yürüten ÖNDER, dağcılık federasyonu dış ilişkiler kurulu üyeliği görevini de sürdürmektedir.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.