'Damla Projesi' Rize ve Şanlıurfa'da başlayacak

'Damla Projesi' Rize ve Şanlıurfa'da başlayacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen 'Damla Projesi', eş zamanlı olarak Rize ve Şanlıurfa'da başlayacak.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından 29 Kasım-6 Aralık tarihlerinde yapılacak projeyle gençler, gittikleri şehirlerde çeşitli ziyaretlerde bulunacak, yöre kültürü ve halkını yakından tanıma fırsatı elde edecek.

Üniversite öğrencisi yerli ve yabancı 80 genci bir araya getiren proje, Rize ve Şanlıurfa'da eş zamanlı olarak düzenlenecek. Katılımcılar, iki kentte 8 gün sürecek çeşitli etkinliklerle bulundukları şehirleri tanıyacak.

Gençler, aile, kurum, yetimhane, huzur evi, yatılı ilköğretim bölge okulu (YİBO) ve engelli dernekleri gibi yerleri ziyaret edecek, çevre ve mezarlık temizliği yapacak.

Ankara Hilton Oteli'nde 30 Kasım Pazar günü bir araya gelecek gençler, alanında uzman kişiler tarafından gönüllülük, iyilik, empati, fedakarlık, tasavvuf, sürdürülebilirlik konuları ile gidecekleri şehrin kültürel yapısı hakkında bilgilerlendirilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.