Davutoğlu'ndan Bahçeli'ye tepki

Davutoğlu'ndan Bahçeli'ye tepki

Başbakan Ahmet Davutoğlu Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada Bahçeli'yi eleştirerek "Ne istiyorsun mübarek" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin koalisyon görüşmeleri sırasında takındığı hayırcı tavrı eleştiren Davutoğlu “Sizinle koalisyon kurmayız, sizinle seçim hükümeti kurmayız, azınlık hükümetinize destek vermeyiz. Erken seçim kararı alırsanız oy vermeyiz” dedi. E ne istiyorsun  mübarek? Ne istiyorsun Allah aşkına." diyerek tepki gösterdi.

"NE İSTİYORSUN MÜBAREK"

 

"Bugün Sayın Türkeş'e saldıranlar, iftira edenler, hakaret edenler, onun devlet adamlığı, ahlakı karşısında onu neredeyse manevi bir lince maruz bırakanlar, Sayın Bahçeli'nin görüşmemizde geri kalan 4 opsiyona, oraya giderken 5 opsiyonumuz var demiştim, 4 opsiyona da birer birer 'hayır' dediğini unutmasınlar. “Sizinle koalisyon kurmayız, sizinle seçim hükümeti kurmayız, azınlık hükümetinize destek vermeyiz. Erken seçim kararı alırsanız oy vermeyiz” dedi. E ne istiyorsun mübarek? Ne istiyorsun Allah aşkına. Mehmetçik dağda bayırda mücadele verirken, sen Ankara’da hayır hayır hayır diyorsun."

Davutoğlu'ndan Bahçeli'ye: Ne istiyorsun mübarek VİDEO

 

Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları;

YENİ HÜKÜMETİ TAKDİM EDECEĞİM

"Yeni hükümeti bugün öğleden sonra takdim edeceğim. Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde AK Parti ile istiklal ruhu harekete geçti. AK Parti olarak önümüze çıkan engelleri birer birer aşmaya devam edeceğiz.

ÖZGÜRLÜK ALANLARINI GENİŞLETTİK

 

Derlenip toparlanmak için özgürlük gerekiyordu. Özgürlük alanlarını teker teker genişlettik. Biz büyük bir özgürlük hamlesi başlattık. Önce yasakları zulümleri kaldırdık, AK Parti özgürlük hareketidir.

 

Özgürlük havasını tenefüs etmeyenlerin bu duyguları hissetmesi mümkün değil. Bizi otoriterleşmeyle özdeşleştirmeye çalışanlar 2002 Türkiye'si ile bugünü kıyaslasınlar. AK Parti her zaman özgürlük hareketinin öncüsü olacak. Bu derlenip toparlanma hala devam ediyor. Avrupa'dan Anadolu'ya geri dönüşler başladı. Her yer bereketlendi. Hava alanları, yollar bu yaptıklarımıza herkes şahittir.

Malazgirt'te karşımızda kim varsa İstiklal savaşında karşımızda kim varsa onların arkasında kim varsa bu yeni uyanışın önünü kesmek için harekete geçtiler. Daha çok barış daha çok özgürlük diye binlerce insan yürüdüğü zaman birileri korktu. Bunları tehdit olarak gören birileri tekrar kardeşi kardeşe kırdırmak lazım dedi. Biz barış için, özgürlük için yola çıkmıştık, onlar zulüm için.

Baktılar ki Türkiye'yi duydurmadıkça bu kadim sesin kısılması mümkün değil 2013'te Mısır'a karşı, Gezi hareketiyle Türkiye'ye karşı harekete geçtiler. O günden bu güne neler yaşandı.. Dimdik durduk.

MİLLETİMİZ CHP VE MHP'NİN TAKINDIĞI TAVRI İYİ BİLİYOR

Halkımız CHP ve MHP'nin bu süreçte nasıl bir tavır takındıklarını iyi biliyor. 1 Kasım'a da giderken sanki 4 yıllık hükümet gibi çalışacağız. Milletimiz bu anlamda rahat etsin.

NE İSTİYORSUN BE MÜBAREK

 

Bugün Sayın Türkeş'e saldıranlar, iftira edenler, hakaret edenler, onun devlet adamlığı, ahlakı karşısında onu neredeyse manevi bir lince maruz bırakanlar, Sayın Bahçeli'nin görüşmemizde geri kalan 4 opsiyona, oraya giderken 5 opsiyonumuz var demiştim, 4 opsiyona da birer birer 'hayır' dediğini unutmasınlar. Bahçeli daha biz anlatmadan hayır dedi. Her şeye hayır hayır, sen en istiyorsun be mübarek?

 

 

BAHÇELİ ŞİMDİ DE TÜRKEŞ'İ REDDEDİYOR

 

 

Bahçeli şimdi de Türkeş'i reddediyor. Devletin ve milletin çağrısına evet diyeni kim reddederse etsin millet reddetmez. Ben kendisine bir kez daha teşekkür ettim. Tek başına yürüme cesaretini gösterdiği için teşekkür ettim.

 

 

BİZ DÜŞMAN DEĞİLİZ

 

 

Bugün MHP'ye Anayasal olarak zorunluluk olarak edilen teklifle beraber çalışacağız. Diğer partilere de sesleniyorum. Bizler hasım değiliz düşman değiliz sadece rakibiz.

 

 

7 HAZİRAN'DAN SONRA ÜMİTLENDİLER

 

Cici şirin yüzlerle barıştan söz edenler 7 Haziran'dan sonra kimlik değiştirdi. Sabrımızı çok test ettiler. Piyonlar sahneyi karıştırıyor. 7 Haziran'dan sonra ümitlendiler. Türkiye'de bir hükümet boşluğu var dediler ve harekete geçtiler. Askerlerimize saldırdılar. Piyonlar şah çekti bizde onlara karşı bir şah çektik. Türkiye'de bir yönetim boşluğu var diye hamle yapmaya kalkmayın dedik. Biz de onlara hamle yaptık. Geçmiş dönemlerden de ders alarak bu piyonları santraç tahtasından aşağı atacağız. HDP büyük güçlerden destek alarak Türkiye'nin üzerinden bir oyuna kalkıştı. Bu oyunu kurmaya çalışanlar tarihin mezarlığına gömülecektir."


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.