Dev Proje Hayata Geçirilecek

Dev Proje Hayata Geçirilecek

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından yayınlanan Turizm alt yapısını iyileştirmesi bileşeni projesi olan `Fırtına Vadisi Vali Recep Yazıcıoğlu Kano ve Rafting Spor Turizmi` Projesi için Rize Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlük Makamında toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Kano Federasyonu Başkanı Prof.Dr. Sami Mengütay, Yönetim Kurulu üyesi Kadir Çelik ve Ardeşen Gençlik Hizmetleri  İlçe Müdürü Rauf Oğuz katıldı.

Toplantıda Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan Kano ve Rafting parkuru Ardeşen Kültür Parkı projesi sayesinde ilçenin özellikle Turizm alanında önemli bir şehir olacağını söyledi.Sinan Proje kapsamında Fırtına Vadisinde , Ardeşen sanayi bölgesinde ve dere içerisinde yapılacak olan 450 m uzunluğunda Halk Eğitim ürünlerinin sergileneceği ve satışın yapabileceği satış reonu ve Ardeşen’in Kültür değerlerini yansıtan serender , değirmen , atmaca heykeli ve dinlenme alanlardan oluşan Ardeşen Kültür parkı da yapılacaktır dedi.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ömer Kalkan Ardeşen’de yapılacak olan bu büyük projenin Uluslararası standartlara uygun olacağını bu projenin ortağı olmamız onur verici olup Ardeşen ve Rize’ye hayırlı olmasını , Projede emeği gecen herkese teşekkür ediyorum.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.