Eğlence Kötü Bitti

Eğlence Kötü Bitti

Adana’da askerden izinli gelen 22 yaşındaki Burak Çetin, kız arkadaşları S.B. ve B.Ş. ile birlikte gezerken otomobille takla attı. Gençler, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı, olay yerine gelen Çetin’in ağabeyi, otomobili görünce kardeşine tepki gösterdi.

Adana'nın Merkez Seyhan İlçesi’nde oturan Burak Çetin, askerden izine geldi. İzninin son günü, kız arkadaşları S.B. ve B.Ş. ile buluşan Burak Çetin, babasına ait 01 EV 016 plakalı Otomobili alıp gezmeye çıktı.  Seyhan Baraj Gölü kıyısında gezen 3 gencin içinde bulunduğu otomobil, iddiaya göre, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden  çıkarak takla attı. Ters dönen otomobilden kendi imkanlarıyla çıkan Çetin ile arkadaşları kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri gençlere olay yerinde müdahale etti ardından da hastaneye götürmek istedi. Ancak gençler sağlık durumlarının iyi olduğunu gerekçe göstererek hsataneye gitmeyi kabul etmedi.

  Kazayı haber alıp, Burak Çetin’in yanına gelen bir yakını, önce gençlerin sağlık durumunu sordu iyi olduklarını öğrenince otomobili inceledi. Burak Çetin’in ağabeyi olduğu öğrenilen yakını, kardeşinin üzerine yürüyüp, "Sen nasıl bir insansın, yarın askere gideceksin. Otomobili nasıl bu hale getirdin" diye tepki gösterdi. Polisler, öfkeli ağabeyi konuşarak sakinleştirdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.







HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.