Erkan Kaya Kampanyasını Tanıttı

Erkan Kaya Kampanyasını Tanıttı

Gaziosmanpaşa CHP Belediye Başkan Adayı Erkan Kaya düzenlenen kampanya tanıtım toplantısında “Bu İş Olur!” dedi.

 CHP Gaziosmanpaşa Belediye Başkan adayı Erkan Kaya, büyük bir organizasyon ile seçim kampanyasını tanıttı. CHP Gaziosmanpaşa İlçe Örgütü tarafından düzenlenen ve çok sayıda CHP’li, İyi Parti’li, basın mensubu ve vatandaşın katıldığı toplantıda Aykut Erdoğdu, Gökhan Zeybek, Canan Kaftancıoğlu, Mehmet Sevigen gibi önemli isimler de hazır bulundu.

                        Gaziosmanpaşa’da dengeleri değiştirmesi beklenen Erkan Kaya, Boy Wedding Salonu’nda düzenlenen büyük bir organizasyon ile göreve geldiğinde yapacaklarını anlattı. Kaya, 9 yıldır Küçükköy Esnaf Odası Başkanı olarak yürüttüğü çalışmalarını bundan sonra CHP Belediye Başkanı olarak devam ettireceğini söyledi.

Toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, CHP PM Üyesi Gökhan Zeyrek, Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, İyi Parti Başkan Vekili Harun Çapur, CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Binali Dağdeviren ile çok sayıda partili katıldı.


Bu iş olur diyoruz!

Erkan Kaya, yaptığı aday tanıtım konuşmasında “Gaziosmanpaşa’nın tüm eksikliklerini tamamlamaya geliyoruz.” diyerek:

“Allah hayırlı uğurlu etsin. Bu bir seçim yarışı. Biz ne dedik? Bu iş olur dedik. Ama bundan sonrası ne olacak? Bu iş olacak! Şimdi bu işin birinci raundu. Birinci raundu başarıyla geçtik. İnanıyorum ki Gaziosmanpaşa’nın güzide insanları bu kardeşinizi Belediye Başkanı yapacak. Ancak ben başka bir şeye de talibim. Beş yıllık görev süresi bittikten sonra  bana destek veren dostlarımın omuzlarını kabartmak için geliyorum.” dedi.


 Kentsel dönüşüm mağdurları beni göreve çağırdı
Adaylığına karar vermeden önce üç kez kentsel dönüşüm mağdurları ile görüştüğünü söyleyen Erkan Kaya onların çağrısı ile de göreve talip olduğunu belirterek:

“Kentsel dönüşüm mağdurlarıyla üç kez görüşme yaptım. Mağduriyetlerinin giderilmesi ve evlerinin ellerinden alınmaması konusunda yardım istediklerini söylediler. Yani kentsel dönüşüm mağdurlarının ittifakı da benim aday olmam yönündeydi.” dedi.

Kentsel dönüşümü çözeceğime şeref sözü veriyorum!

Dertlerin mahalle bazında ele alınacağını ifade eden Erkan Kaya; “Her türlü sorunun farkındayız. Bu insanların sadece bir evi var başka bir şeyi yok. Hiçbir müteahhit düşünmeden sonuna kadar sizin yanınızda olacağıma şeref sözü veriyorum. Üstüne basarak vurgulamak istiyorum, şunun bilinci içerisindeyim biz tüm mahalleleri temsil eden bir yapı oluşturuyoruz. Bu yapı ile her mahallenin derdini yerinde çözeceğiz. Bu yapıda değerli Muhtarlarımızın desteği ile çalışacağız.”

Konuşmasın esnasında “Evet, ben Belediye Başkanıyım” diyerek dili sürçen Erkan Kaya, “Allah söyletiyor görüyor musunuz?” diyerek salondan büyük alkış aldı.

Parti terbiyesi aldığının altını çizen Erkan Kaya, “İlçe başkanımla birlikte her konuda çalışacağım.” diyerek şu anda Gaziosmanpaşa Belediyesi’nde çalışanları da unutmayacağını sözlerine ekledi.

 Kiralık araçlara son!

Erkan Kaya, belediye başkanı olduktan sonda kurumdaki kiralık araçlarla ilgili düzenlemeye gideceklerini söyledi. “Şuna inanın belediyede onlarca kiralık araç var. Bu araçların kira fiyatlarını yeniden gözden geçireceğiz. Öyle bir şey yok, öyle rakamlar yok. Bütçesel olarak kısıntılara giderek borçları bitireceğiz.” dedi.

 

 

 

Nereli olduğun önemli değil!

Sözlerine devam Erkan Kaya: “Küçükköy Esnaf Odası’nda olduğu gibi göreve geldikten sonra da kişilerin nereli oldukları ile ilgilenmeyeceğim. Nasıl 9 yıllık oda başkanlığım konusunda bir kişinin nereli olduğunun, dini, dili, mezhebinin önemi olmadıysa belediye başkanlığım boyunca da bunun bir önemi olmayacak. Kürdü ile, Lazı ile, Çerkesi ile hep beraber olacağız. Gaziosmanpaşa’yı birlikte ileriye taşıyacağız. Yeryüzünde gördüğünüz her şey bir kadın eseridir. Kadınlarımızı unutmayacağız, gençlerimize inanacağız. Mustafa Kemal’in dediği gibi kendimizi gençlere emanet edeceğiz.” dedi.

Ayrıştırmak yok

Atatürk sevgisi tek partinin tapusunda olmadığını söyleyen Kaya, dinin de bir partinin tapusunda olmadığını belirterek: “İmam hatip kökenli birisiyim. Ben öylesine oy istemiyorum. Bir terazi oluşturalım. Eğer Gaziosmanpaşa’yı şu anda yönetenleri başarılı buluyorsanız bir şey diyemem. Ama bu teraziye dikkatlice bakın ve sıkıntıları görerek, çözüm için bize oy verin diyorum. Bizim belediyeciliğimizde kimseyi ayrıştırmak yok. Biz herkesin belediye başkanı olacağız.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 https://www.facebook.com/baskanerkankaya/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.