Erkan Mutlu Rizelilerle buluştu

Erkan Mutlu Rizelilerle buluştu

Ramazan ayı dolayısıyla Rize halkına birbirinden güzel programlar düzenleyen Rize Belediyesi Erkan Mutlu konseri ile gönülleri bir kez daha fethetti.

Mehteran Gösterisi ile başlayan Sema Gösterisi, Kur'an Ziyafeti, çeşitli konulardaki konferanslar, İllizyonist Sermet Erkin Gösterisi, Ney Dinletisi, Hacivat ve Karagöz Gösterileri, Karadeniz Türk Tasavvuf Musikisi derken, Ramazan Etkinlik Programlarında sona doğru yaklaşan Rize Belediyesi, Erkan Mutlu Konseri ile Rizelilerin gönüllerini bir kez daha fethetti. Konsere katılanlar ünlü sanatçıya birçok parçasında eşlik ederken 2 saat boyunca keyifli dakikalar yaşadı.


Rize Belediyesi tarafından Kültür Park’ta gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri Türk Tasavvuf Müziğinin usta isimlerinden Erkan Mutlu konseriyle devam etti.

11 ayın sultanı Ramazan Ayı, Rize Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle renklenmeye devam ediyor. Bu kapsamda birbirinden değerli sanatçılar Rizelilerle buluşuyor. Rize Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinin ardından Rize Kültür Park Altın Salon’da eski Ramazanları aratmayan tatta devam eden etkinliklerde Türk Tasavvuf Müziği’nin güçlü sesi ve yorumcusu Erkan Mutlu sahne aldı.


Erkan Mutlu, seslendirdiği birbirinden güzel ilahilerle Rizelilerin gönüllerine hitap etti. Genci, yaşlısı her yaştan insan etkinlik alanını doldurdu. Kendi bestelediği ilahileri de programda seslendiren sanatçının seyircilerle olan diyaloğu dikkat çekti. Erkan Mutlu'nun seslendirdiği ilahiler programa katılanlar tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.


Kültür Park Altın Salon’da gerçekleşen konserde sevilen ezgilerini Rizelilerle birlikte seslendiren Türk Tasavvuf Müziği’nin güçlü sesi Erkan Mutlu, Rizeli minik çocukları sahneye davet ederek birlikte ilahi söyledi.

İlk defa geldiği Rize’de olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Mutlu'ya program sonrası büyük sevgi gösteriminde bulunan Rizeliler, sanatçı ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.