Eski erkek arkadaşını öldürdü

Eski erkek arkadaşını öldürdü

Antalya'da genç bir kız, kendisini darp ve tehdit ettiği gerekçesiyle eski erkek arkadaşını bıçakla öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Elazığ'da 2 yıl önce gönül ilişkisi yaşadığı  eski erkek arkadaşının tehditlerinden kurtulmak için annesi Fatma Yıldız ile  Antalya'ya gelen 23 yaşındaki Selma Yıldız, Kepez ilçesi Duraliler  Mahallesi'ndeki Kadir Aktepe Sitesi'nde yaşamaya başladı.
 
Ondan kaçmıştı ama...
 
Önceki gece eve gelen Selma Yıldız, eski erkek arkadaşı Semih Al'ı  (22) evde buldu. Al ile tartışmaya başlayan Yıldız, tartışmanın büyümesi üzerine  mutfaktan aldığı bıçakla eski erkek arkadaşını kalbinden bıçakladı.
 
Olay yerine çağrılan ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesine  kaldırılan Semih Al, hastanede hayatını kaybetti.
 
Selma Yıldız, polise verdiği ilk ifadesinde eski erkek arkadaşının  intihar ettiğini ileri sürdü. Ancak olay yerinde yapılan incelemede, bahçede  bulunan bıçakta Selma Yıldız'ın parmak izine rastlanıldı. Gözaltına alınan  Yıldız'ın sorgusunda suçunu itiraf ettiği bildirildi. Yıldız, adliyeye sevk  edildi.
Adli tıp morguna kaldırılan Semih Al'ın cenazesi de otopsi sonrası  yakınları tarafından alındı.
 
"Hayatı bize zehir etti"
 
Selma Yıldız'ın annesi Fatma Yıldız ise gazetecilere yaptığı  açıklamada, kızının yaklaşık 2 yıl önce Elazığ'da Semih Al ile gönül ilişkisi  yaşadığını ancak anlaşamayınca ayrıldıklarını söyledi. Al'ın ise kızının peşini  bırakmadığını, sürekli tehdit ettiğini anlatan Yıldız, yaklaşık bir yıl önce de  Semih Al'ın kızına darp ve tecavüzden dolayı cezaevine girdiğini belirtti.
 
Cezaevinde de Al'ın tehditlerine maruz kaldıklarını ve bu nedenle  ifadelerini değiştirdiklerini belirten Yıldız, şunları söyledi:
 
"Semih Al'dan kurtulmak için Antalya'ya kaçtık. Kızım uzun süre  psikolojik sorunlar yaşadı. Burada kendimize yeni bir hayat kurmak istemiştik  ancak kızıma tecavüz eden bu kişi yeni hayata başlamamıza izin vermedi, izimizi  bulmuş ve önceki gece eve geldi. Tehditler savurmaya başladı. Hayatı bize zehir  etti. Bu yaşadıklarımıza inanamıyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.