Eyüp Sultan'da Manevi Buluşma

Eyüp Sultan'da Manevi Buluşma

Türkiye'nin en büyük aile vakıflarından bir tanesi olan Ekşioğlu Vakfı, Eyüp Sultan Camisi'nde planlanan manevi buluşma ile çok sayıda kişiyi bir araya getirecek.

Vakfın Kadın ve Gençlik Kolları, 23 Kasım Pazar sabahı İstanbul’da hem aileleri hem de mülkü ve idari amirlerini saban namazının ardından Eyüp Sultan’ın tarihi mekanlarından Mihmandar’da sabah kahvaltısında buluşturacak. Buluşmaya; İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Beyoğlu Kaymakamı Osman Ekşi, Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Müftüsü Muammer Ayan, Eyüp İlçe Emniyet Müdürü Kenan Şaban Süzgün ile sanat, siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri davet edildi.

Ekşioğlu Vakfı Başkanı Ali Ekşi, Vakfın Kadın ve Gençlik Kollarının Türkiye ve Avrupa’da sürdürdüğü aile kütük çalışmasını güzel bir teşkilatlanma ile sürdürdüğünü belirterek “Bu çok önemli ve faaliyetin yanında Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımız önemli bir buluşmayı da gerçekleştirecek. Ailemiz maneviyatına, birlik ve beraberliğine çok önem vermektedir. Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımızı tebrik ediyoruz”dedi.

Ekşioğlu Vakfı Basın Danışmanı Necati Selvitop vakfın sadece şenlik organizasyonları yapmadığını sosyal ve kültürel organizasyonların yanında manevi buluşmaları da gerçekleştirdiğini söyledi. Selvitop, “6 Aralık tarihinde İstanbul Haliç Kongre Merkezinde Guınnes Rekorlar Kitabı ödül törenimiz var. Bu tören öncesi Ebu Eyyub El-Ensari Hazretlerinin huzurunda manevi atmosferde Eyüp Sultan Camisi'nde sabah namazı sonrası anlamlı kahvaltı organizasyonu gerçekleştirilecek. Vakfımız sosyal kültürel ve manevi değerlerine hassasiyetini bir kez daha göstermiştir. Bu vesile ile görsel ve yazılı meslektaşlarıma bu hasiyete önem göstermelerini ve etkinliğimize katılmalarını bekliyoruz. 23 Kasım Pazar sabah namazından sonra kahvaltımıza tüm basın mensuplarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.