Fatih Hoca Semih'i Rize'ye vermedi

Fatih Hoca Semih'i Rize'ye vermedi

Çaykur Rizespor'un Galatasaray'dan kadrosuna katmak istediği Semih'in transferi suya düştü.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor'un ısrarla kadrosuna katmak istediği Galatasaray'ın 20 yaşındaki başarılı defans oyuncusu Semih Kaya transferi suya düştü. Sarı kırmızıların deneyimli hocası Fatih Terim Semih'in takımdan ayrılmasına izin vermedi.

Rize Valiliği'nin organizasyonuyla Yakamoz Restaurant'ta gerçekleşen ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Milli Savunma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Rizeli Hasan Kemal Yardımcı, Bilim, Sanayii ve Teknoloji Bakanlığı'nın yine Rizeli Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu'nun da katıldığı iftar yemeğine iştirak eden Galatasaray’ın Rizeli yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Teknik Direktör Fatih Terim'in Semih'in transferine  yada kiralık verilmesine sıcak bakmadığını açıkladı.

İftar yemeğinden sonra gazetecilerinin sorularını yanıtlayan Albayrak, "Yeni sezonda Semih'i Çaykur Rizespor forması altında görebilecek miyiz" sorusuna "Teknik Direktörümüz Fatih Terim ile yaptığımız görüşmelerde Hocamız Semih'in takımdan ayrılmasına kesinlikle izin vermeyeceğini söyledi" dedi.

Terim'in genç oyunculara değer verip onlardan en üst seviyede yararlanmak istediğini, Semih'in de çok başarılı bir oyuncu olduğundan onu takımda tutacağını söyleyen Albayrak sözlerini şöyle sürdürdü: Bende Semih'in Yeşil Mavili formayı giyerek bu forma altında başarılı bir şekilde futbol oynamasını isterdim. Ancak, Teknik Direktörümüz Terim bu sezon Semih'ten üstün bir performans beklediğini, Semih'in kiralık dahi başka bir takıma gitmesine müsade etmeyeceğini söyledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.