Fatih Medreseleri’nden Rize'de Konferans

Fatih Medreseleri’nden Rize'de Konferans

'Örnek Genç Konferansları’ başlığı adı altında 81 ilde program düzenleyen Fatih Medreseleri 19’uncu konferansını Rize'de verecek.

1986 yılından beri hizmetlerini yürüten Fatih Medreseleri, Araştırma Bilim İlim ve Kültür Derneği (ABİDER) ile birlikte, 81 ilde başlattığı ‘Örnek Genç Konferansları’nın 19'uncusunu Rize'de verecek. Rize'deki programa  Fatih Medreseleri Genel Başkanı Masum Bayraktar Hoca da katılarak dinleyicilere günün önemi hakkında seslenecek.

Fatih Medreseleri Rize Şubesi tarafından İsmail Kahraman Kültür Merkezi Küçük Salonda (Alt Salon) 28 Ocak 2012 Cumartesi Akşamı saat 18:00’da düzenlenecek konferansın konuşmacıları 17 yaşındaki genç hocalar olacak. Hafızların kuran ziyafeti sunacağı konferansta ortalama yaşları 5 olan minikler de okuyacakları ayet ve hadislerle programa renk katacaklar.

Fatih Sultan Mehmed ve Mus'ab bin Umeyr gibi özlemini çektiğimiz, ahlaklı ve inançlı gençlerin nasıl yetiştiğini genç hocalar Rize'de anlatacak. Fatih Uslu Hoca'nın Sultan Fatih'i, Ali İlhan Hoca'nın ise Mus'ab bin Umeyr'i anlatacaği konferans ÜCRETSİZ olup konferansa tüm halkımız davetlidir. Konferansta bayanlar için ayrıca yer temin edilecektir.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.