Fizik Tedavi Merkezi Hizmete Açık

Fizik Tedavi Merkezi Hizmete Açık

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Güneysu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin hizmete açıldığını söyledi.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Üniversitesi Güneysu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu`na bağlı Kızılay Şükrü-Nurten Topçu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.


Ziyarette Milletvekili Karal’ın yanı sıra, AK Parti Rize il yönetim kurulu üyeleri, Güneysu İlçe Başkanı Halil Turan, Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Türüt,  Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe’de katıldı.
 

Ülke standartlarının üzerinde hizmet verdiğini ifade eden Karal, ‘’Çok ciddi bir sağlık yatırımı burada yapıldı. Tüm hemşerilerimizin özellikle hastalarımızın burayı gelip görmelerini istiyoruz. Yıllardan beri kronik sorun haline gelmiş olan otistik çocuklar eğitim merkezide modern bir mekana kavuştu. Çok güzel bir ortamda eğitim ve öğretimlerine devam ediyorlar. Fizik ve tedaviye muhtaç hastalarımızın buraya gelip hem poliklinik hizmetlerini ve diğer tüm egzersiz hizmetlerini burada almaları mümkündür. Arsayı bağışlayan başta Şükrü Topçu amcaya, bu binayı yapan Türk Kızılay’ı ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu gibi hizmetlerimiz bundan sonrada çok daha kaliteli bir şekilde devam edecektir. ’’diye konuştu.

 
Karal ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Güneysu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin hizmete açıldığını belirterek, ‘’ Rehabilitasyon Merkezimiz son derece konforlu bir merkez haline dönüşmüştür. Diğer hastanelere gitmeye gerek yok. Burada fizik tedavi konusunda her türlü imkan sunulmaktadır. Şuan yatan hastalarımız mevcut. Son derece hallerinden memnun olduklarını gördük. ‘’dedi.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.