'Formulaz' için geri sayım başladı

'Formulaz' için geri sayım başladı

Tunca Belediyesi tarafından Bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan 'Red Bull Formulaz' (Tahta Araba Şenliği) için hazırlıklar son aşamaya geldi.

Rize’nin Ardeşen İlçesine bağlı Tunca Beldesi’nde bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan ve Dünyaca ünlü enerji içeceği markası Red Bull sponsorluğunda gerçekleştirilecek  “Formulaz – Tahta Araba Şenliği” için sayılı günler kaldı.

“Red Bull Formulaz” (Tahta Araba Şenliği) yarışlarının 3 Eylül Cumartesi günü Tunca Beldesinde düzenleneceğini belirten Tunca Belediye Başkanı Ahmet Topal, “Bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan yarışlarda  gerek il içinden, gerekse il dışından çok sayıda misafir bekliyoruz. Yüksek sayıda katılımın beklendiği yarışlara takriben 150 yarışmacının katılması düşünülmektedir. 1,700 metrelik parkurda yapılacak olan yarışlar için tüm hazırlıklar bitmek üzere olup yarışlar sonunda derece alan yarışmacılar çeşitli sürprizlerle  ödüllendirileceklerdir. Gelen misafirlere birtakım ikramların da sunulacağı yarışlar sonunda çeşitli eğlenceler yapılması düşünülmektedir. Şenliğin finali tulum eşliğinde oynanacak olan horonla yapılacaktır.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.