Gündoğdu`ya İki Yeni Merkez

Gündoğdu`ya İki Yeni Merkez

Rize`nin Gündoğdu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Sosyal Hizmet Merkezi” ile Hanımlar Pazarı” düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Gündoğdu Belediyesi tarafından hayırseverlerin bağışlarının toplanacağı “Sosyal Hizmet Merkezi” ihtiyaç sahibi ailelere hizmet verecek. Açılan bir diğer merkez olan Hanımlar Pazarı ise bölgedeki kadınların el emekleri ile ürettikleri gıdaları satabilecekleri bir yer haline dönüştürüldü. İki merkez için düzenlenen iki ayrı açılış törenine Gündoğdu Belediye Başkanı Süleyman Yıldız, Belediye meclis üyesi ve başkan yardımcısı Saffet Kopuz, Rize İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Gültekin ile işadamları ve davetliler katıldı. Burada konuşan Gündoğdu Belediye Başkanı Süleyman Yıldız, amaçlarının hayırseverlerin bağışladığı yardımları ihtiyaç sahipleri ile buluşturmak olduğunu belirterek sosyal hizmet merkezinde kendi eşi ile meclis üyeleri arkadaşlarının eşlerinin gönüllü olarak çalışacağını söyledi. Açılan bir diğer merkezde ise yöredeki hanımların el emeği ve organik ürünlerini satışa sunacaklarını belirterek “Hanımlar için düzenlenen yerin kirası belediyemiz tarafından karşılanacak. Burada hanımlarımız ev ekonomilerine destek sağlayacak” diye konuştu.

 Gündoğdu Belediye Meclis üyesi ve başkan yardımcısı Saffet Kopuz’da günlük ve taze organik ürünlerin açılan bu merkezde bulunabileceğini belirterek vatandaşları buradan alış veriş yapmaya davet etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.