Hakkari'de Korgeneral Çetin'den esnaf ziyareti

Hakkari'de Korgeneral Çetin'den esnaf ziyareti

Vali Cüneyt Orhan Toprak, kendisini ziyarete gelen Van Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin ve komutanlarla esnaf ziyareti yaptı.

 Darbe girişimi sonrası Van Asayiş Kolordo Komutanlığı görevine atanan Korgeneral Arif Çetin, Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ı makamında ziyaret etti.

 
Basına kapalı yapılan görüşmenin ardından Vali Toprak ve Korgeneral Arif Çetin, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç, Hakkari il Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve il Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, kent merkezindeki esnafı ziyaret etti.
 
Bir kahvede vatandaşlarla aynı masada oturup çay içip sohbet eden Vali Orhan ve komutanlara büyük ilgi gösteren vatandaşlar alkışlarla moral verdi.



KORGENERAL İÇİN "KAHRAMAN" DEDİ
Vali Toprak vatandaşlarla sohbet ederken,  Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin’i kahraman olarak tanıttı.
 
Vali Toprak, "Komutanımızın bir özelliği var. Darbe gecesi neyin ne olduğunun belli olmadığı o zaman Jandarma Genel Komutanlığı’nda Harekat Daire başkanıydı. İlk açıklamayı yapan komutanımızdır. Allah kendisinden razı olsun" dedi.
 
Hakkari'de Korgeneral Çetin'den esnaf ziyareti
 
Darbe gecesi açıklama yapan ilk komutan: Arif Çetin
 


 
ÇETİN: BİZ, SİZLERİN HİZMETKARIYIZ
Korgeneral Çetin ise, ilk kez Hakkari’ye geldiğini belirterek, "Biz sizlerin hizmetkarıyız. Milletimizin emrindeyiz. Siz olmasanız bizim burada ne işimiz olur ki?" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.