Hasan Karal Köy Köy Dolaşıyor

Hasan Karal Köy Köy Dolaşıyor

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Köylerin sorunlarını yerinde tespit etmek için nokta ziyaretleri yaptıklarını söyledi.

K Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, köy ziyaretlerini sürdürüyor. Her gün farklı ilçe, belde ve köylerde hemşerileriyle bir araya gelen AK Parti Rize Milletvekili Hasan karal, Düzköy, Pehlivantaşı, Ortapazar ve Selimiye bölgesini ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

Karal, beraberinde AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, İl Yönetim Kurulu üyeleri, merkez ilçe teşkilatı ve partililerle birlikte Düzköy, Pehlivantaşı, Ortapazar ve Selimiye bölgesini ziyaret etti.


Vatandaşlarla birlikte çay içerek sohbet eden Milletvekili Karal, köylülerin sorunlarını dinledi.

Pehlivantaşı, Ortapazar, Düzköy ve Selimiye bölgesini ziyaret ettiklerini ifade eden Karal, ‘’Bundan sonrada benzer ziyaretlerimiz zaman zaman Rize’mizin farklı bir bölgesinde devam edecektir. ‘’dedi.

Karal, seçim sonrasında köyleri tek tek ziyaret etmeye çalıştıklarını belirterek, ‘’Köylerimizin sorunlarını yerinde tespit etmek için nokta ziyaretleri yapıyoruz. İl genel meclis üyelerimiz ve il teşkilatımız bizimle beraber programlara katılarak sorunları yerinde gözlüyorlar. Çözüm için hep birlikte gayret gösteriyoruz. ’’diye konuştu.




Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.