Hasan Karal'dan Oktay'a Destek

Hasan Karal'dan Oktay'a Destek

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal'dan özürlü Oktay Pehlivan'a destek...

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal'dan, bir süre önce yayınlarımızda yer verdiğimiz doğuştan özürlü, Rize'de okula alınmayan ve Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'nın yakından ilgilendiği 11 yaşındaki Oktay Pehlivan'a destek geldi.

Geçtiğimiz akşam Kültür Park'ta Rize Belediyesi'nin iftar sofrasına katılan çocuklara olan sevgisi açıkça bilinen Ak Parti Milletvekili Karal, burada Oktay Pehlivan ve babası Hamza Pehlivan ile yakından ilgilendi. Karal, kendisinin de özürlü bir çocuğu bulunduğunu ve yaşananları basından yakından takip ettiğini, yaşananların üzüntü verici olduğunu kaydederek yaşananlardan dolayı çok üzüldüğünü ve Oktay'ın okuma yazma öğrenmesi için gerekenlerin yapılacağını kaydetti.



Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik'in konu ile ilgili yakından ilgilendiğini ve sorunu çözüme kavurturduklarını da hatırlatan Karal, yeni öğretim yılında Oktay'ın okula kavuşacağından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Karal, ayrıca, baba Pehlivan'a da sorumluluklarını yeniden hatırlatarak, Pehlivan'dan bu sorumlulukları yerine getirmesini istedi.




Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.