Hatice Yılmaz'dan 3 altın birden

Hatice Yılmaz'dan 3 altın birden

23 yaş altı 75 kg bayanlarda yarışan sporcularımızdan Hatice Yılmaz, 3 altın madalya kazandı.

23 yaş altı 75 kg bayanlarda bugün yarışan sporcularımızdan Hatice Yılmaz, koparmada ilk hakkında 93 kg, daha sonra 96 kg ve 98 kg'ı başarıyla kaldırarak altın madalyanın sahibi oldu. Koparmada ikinciliği 89 kg ile Polonyalı sporcu Katarzyna Lisewska elde ederken, üçüncülüğü ise 73 kg ile Romen sporcu Manana Dumitrasku elde etti.
HATİCE RAKİPLERİNİ EZDİ GEÇTİ

Silkmede ise ilk hakkında 117 kg ve ikinci hakkında 122 kg ı başarıyla kaldıran Haticebu kategoride de altın madalyanın sahibi oldu. Silkmede ikinciliği 105 kg ile Polonyalı sporcu Katarzyna Lisewska elde ederken, üçüncülüğü ise 98 kg ile Slovak sporcu Elenora Gogorova elde etti.

Toplamda 220 kg ağırlığa ulaşan sporcumuz Hatice Yılmaz üçüncü altın madalyasını boynuna takarak Avrupa Şampiyonu olmayı başardı. Toplamda 194 kg ile Polonyalı sporcu Katarzyna Lisewska elde ederken, üçüncülüğü ise 168 puanla Slovak sporcu Elenora Gogorova elde etti.

3 altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu olan sporcumuz Hatice Yılmaz'ın madalyasını kafile idarecilerinden Mehmet Tuzlu verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.