Hemşin Kaymakamlığı LOGO'suna kavuştu

Hemşin Kaymakamlığı LOGO'suna kavuştu

Hemşin Kaymakamlığı'nın logosu ile ilgili açılan yarışmaya 90'ın üzerinde katılım gerçekleşirken, jüri yeni logoyu seçerken bir hayli zorlandı.

ZAFER PEHLİVAN
Hemşin Kaymakamlığı tarafından düzenlenen “Hemşin Kaymakamlığı Logosunu Arıyor” adlı yarışma tamamlandı.

Son başvuru tarihi 30 Kasım 2011 olarak tespit edilen ve Kaymakamlık sitesi başta olmak üzere çeşitli iletişim araçları ile duyurusu yapılan 2 bin TL ödüllü yarışmaya 90’ın üzerinde eser iştirak etti.

Kaymakam Hakan Balsüzen’in de katıldığı ve 1 Aralık 2011’de gerçekleştirilen proje koordinasyon toplantısında, yapılan ön eleme sonucu beş eser finale kaldı.

2 Aralık günü yapılan final toplantısında ise uzun müzakereler sonucu tulum çalan insan figürlü eserde karar kılındı.

Yapılan oylama sonucu toplam 97 puan alan ve Şaban Ali Aslışen adlı tasarımcıya ait eser bundan böyle Hemşin Kaymakamlığının resmi logosu olarak kullanılacak.

Konu ile ilgili görüşlerini açıklayan Kaymakam Balsüzen, değerlendirdikleri logolar arasında takdire şayan birçok eser bulunduğunu ancak Hemşin Kaymakamlığı’nı en iyi temsil edecek eseri seçmeye çalıştıklarını belirterek bütün katılımcılara emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaymakam Balsüzen, “Arkadaşlar yarışmaya doksan üzerinde eser gönderildiğini söylediğinde sevindim. Demek ki insanımız bu tür faaliyetlere duyarlı ve bir şeyler üretmeye gerçekten istekli. Zira koyduğumuz ödül sembolik sayılabilir. Olayın maddi yönünden çok manevi hazzı için katılım olmasını bekledik ve öyle de oldu. Kısa süreliğine görev yaptığım Hemşin’de, görevimin son gününde kalıcı bir esere imza atmış olmaktan dolayı mutluyum. Hemşin’e hayırlı olsun.” dedi.

Öte yandan Hemşin Kaymakamı Faruk Erdem’in askerde olması nedeniyle geçici olarak bu görevi yürüten Balsüzen, Hemşin’deki altı aylık görevini tamamladı. 2 Aralık 2011 tarihi itibari ile Hemşin’deki görevi sona eren Hakan Balsüzen’in önce merkeze ardından yurt dışı eğitimine gideceği öğrenildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.