İsrafil Köse'nin eşi: Komada, yaşıyor

İsrafil Köse'nin eşi: Komada, yaşıyor

İsrafil Köse'den bu sabah sevenlerini üzecek acı haber geldi. Motosiklet kazası geçiren Köse'nin hayatını kaybettiği iddia edildi. Eşi ise yaptığı açıklamada, "Komada, yaşıyor" dedi

 Emret Komutanım dizisiyle yıldızı parlayan İsrafil Köse önceki akşam İstanbul Kadıköy'de motor kazası geçirdi. Köse, Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan 46 yaşındaki oyuncunun bu sabah hayatını kaybettiği yönünde menajeri ve oyuncu arkadaşları tarafından açıklamalar yapıldı. Oyuncunun eşi  Şengül Köse ise bir açıklama yaparak oyuncunun yaşadığını söyledi.


"KOMADA,YAŞIYOR,NEFES ALIYOR AMA DUAYA İHTİYACIMIZ VAR"

Hastane önünde basın mensuplarına açıklama yapan Şengül Köse, eşinin dün sabah saat 06.30'da arkadaşlarıyla bir mekandan çıktıktan sonra motosikletine bindiğini aktardı.


Eşinin, Kadıköy'deki Ayrılıkçeşme durağında kasisten geçerken frene basmasına rağmen duramadığını, sağ şeritte ters istikamette park halinde duran taksi sürücüsünün açtığı kapıya çarptığını söyleyen Köse, şunları kaydetti: "Eşim motosikletiyle 14 metre sürüklendikten sonra kaldırıma çarpıyor. Olay yerindeki görgü tanıklarının söylediğine göre kaza anında kalbi duruyor. Önce vatandaşlar kalp masajı yapıyor daha sonra kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri kalp masajına devam ediyor. Hastaneye ölü olarak getirilen eşim burada 3 saat yapılan kalp masajıyla hayata döndürülüyor. Ardından çekilen MR sonucunda eşimin beyinde kanama olduğu görülüyor. Doktorlar tarafından yapılan müdahaleyle beyin kanaması durduruluyor. Kaburgaları kırık olduğu için sağ ciğerinde kanama meydana geliyor. Şu an bilinci kapalı, komada, yaşıyor, nefes alıyor ama duaya ihtiyacımız var."

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA

İsrafil Köse'nin menajeri kazayı şöyle anlattı: "İsrafil uzul yıllardır motor kullanıyordu. Dün sabah motoruyla giderken park halindeki bir taksi kapısını açınca çok kötü bir çarpışma olmuş. Yaklaşık 30 metre sürüklenmiş. Kaskı olmasına rağmen çok ağır yaralanmıştı. Bu sabah hayatını kaybetti"

"YAVRUN İÇİN DÖN DİYE DUA ETTİM"

Köse'nin vefat haberi üzerine oyuncu arkadaşı Umut Oğuz Instagram hesabından duygusal bir mesaj yayınladı. Oğuz şunları yazdı: "Gözlerimden kayan yaşla uyandım. Hissettim belki gittiğini. Herşeyi atlattın, bunu da atlatırsın dedim. Yavrun için dön diye dualar ettim. Başında nöbet tutan Çeto'yu aradım. Gitti dedi. Şaka yapıyodur dedim. Öldü dedi. Düğüm var ya o düğüm. Gık edemezsin. Kalırsın mal gibi. Kusuruma bakma ama bu olmadı kardeşim. Gördüğüm göreceğim en sorumsuz, en zararsız, en rahat adamdın ve işte o rahatlığın aldı seni bizden. Hep ölmeye oynadın. Belki gitmek istedin ama gittiğin yerde bu dünyadaki dostlarına yaptıklarını yapma. Bizi üzdün ordakileri üzme. Adın ne zaman geçse gülen ben, şimdi çok ama çok üzgünüm senin yüzünden. Tokatlayıp küfretmek istiyorum seni hep yaptığım gibi, sonra yaptığın bi saçmalığı anlatıp kahkahalarla sarılmak. Keşke geçen aradığında geç kalmayaydın da bi sarılaydık. Çok saçma gittin kardeşim. Çok. Mekanın cennet olsun."

İSRAFİL KÖSE KİMDİR?

'Emret Komutanım' dizisiyle yıldızı parlayan İsrafil Köse, 20 Şubat 1970'te Artvin'de doğdu. 'Şimdi Onlar Düşünsün', 'Oflu Hoca'nın Şifresi', 'Ya Sonra', 'Hop Dedik', 'Deli Dumrul', 'Reis', 'Sümela'nın Şifresi: Temel', 'İffet', 'No Ofsayt', 'Gece Gündüz',  'Avanak Kuzenler' gibi pek çok yapımda rol aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.