Kaymakam Caner Akgün toprağa verildi

Kaymakam Caner Akgün toprağa verildi

Görev yeri Bozova'da intihar eden Hemşin eski Kaymakamı Caner Akgün, memleketi Giresun'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

İntihar eden Şanlıurfa Bozova Kaymakamı Caner Akgün için memleketi Giresun'da tören düzenlendi.
Giresun Valiliği bahçesinde düzenlenen törene, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Jandarma Bölge Komutanı Hacı Abdullah Doğan, Giresun Milletvekilleri Mehmet Geldi, Selahattin Karaahmetoğlu, Ordu Valisi Orhan Düzgün, Rize Vali Yardımcısı Hakan Uz, Rize Garnizon Komutanı Albay Turhan Talu, Şanlıurfa'nın Bozova Belediye Başkanı Hasan Arısol, Giresun'da görevli kaymakamlar, daire amirleri ve Akgün'ün yakınları katıldı. Bozova Belediye Başkanı Hasan Arısol, Kaymakam Caner Akgün'ün birçok proje gerçekleştirdiğini belirterek değerli bir mesai arkadaşını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını ifade etti.
Giresun Valisi Dursun Ali Şahin ise Akgün'ün fani dünyadan ebedi bir dünyaya yolculuk yaptığını belirterek "Herkes sonunda bu dünyadan ebediyete gidecektir. Değerli meslektaşımızın kaderinde de böyle bir yolculuk varmış. Kendisine rahmet, yakınlarına ise baş sağlığı diliyorum" dedi.
Cenaze töreninde Caner Akgün'ün 5 aylık kızı Sıla'nın, annesi Tuğba'nın kucağında bulunan fotoğrafına bakıp öpmeye çalışması duygulu anlara neden oldu.
Kaymakam Caner Akgün için Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen resmi cenaze töreninin ardından Hacı Miktat Camiinde cuma namazını müteakıben cenaze namazı kılındı.
Akgün, namazın ardından Yeni Mahalledeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.