Kendi Ölüm İlanını Verdi

Kendi Ölüm İlanını Verdi

masya'da sağ olan bir şahsın belediyeye giderek öldüğüne dair verdirdiği ve anons edilen cenaze ilanı şahsı tanıyanlarla belediye görevlilerini şaşırttı.

Kendi adına el yazısıyla düzenlenmiş olan ölüm ilanı metnini görevlilere teslim eden şahıs binadan ayrılırken bir süre sonra kent geneline yapılan cenaze anonsu vatandaşlarla belediye görevlilerini karşı karşıya getirdi.
Halil Tabik (30) adlı şahsın kimliğini gizleyerek, cumartesi günü Amasya merkeze bağlı Mahmatlar köyünde cenaze olduğunu bildirmesi ve ölen şahsın bilgilerinin nöbetçi santral görevlisi tarafından kendisine iletilmesi üzerine anons yaptığını belirten Amasya Belediyesi ilan neşriyat servisi görevlisi Nuri Öztiryaki, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "İlanı yaptıktan 10 dakika sonra belediyenin önüne 5-6 kişi geldi ve 'bu ilanı kim verdi, nasıl verdi?' diye sordular. 'Bu adam yaşıyor' dediler. Biz de neye
uğradığımızı şaşırdık. Köylülerle beraber arkadaşlarımızı şahsın evine yolladık ama ilaç içip gelmeyeceğini söylediler. 21 seneden beri burada görevliyim ama ilk defa böyle bir olay başımıza geldi" dedi.
Öztiryaki, ilan metni üzerinde yazılı Cihan Aksoy adlı şahsa ait olduğu bildirilen telefon numarasına ise ulaşamadıklarını söyledi.
Şahsın ilanı santral görevlisine verdiği sırada orada olduğunu belirten parkomat görevlisi Kerim Bülbül ise, ilanın ardından gelen vatandaşların şahsın yaşadığını bildirmeleri üzerine kamera kayıtları incelendi. Köylüler ilanı veren şahısla, öldüğü anons edilen şahsın aynı kişi olduğunu belirttiler. Neden böyle bir şey yaptı anlam veremedik" diye konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.