Kılıçdaroğlu'ndan alacağı para ile bakın ne yapacak?

Kılıçdaroğlu'ndan alacağı para ile bakın ne yapacak?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sarf ettiği sözler nedeniyle tazminat ödemeye mahkum olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'dan alacağı 6 bin TL ile takipçilerine Gençlik Parkı'nda 'kaymaklı kadayıf' ikram edeceğini bildirdi.

Ankara 19. Hukuk Mahkemesi'nin kararı sonucu Kılıçdaroğlu'ndan tazminat kazandığını Twitter'dan duyuran Başkan Gökçek, 6 bin TL'yi nasıl değerlendireceğini Twitter'da paylaştı.

Başkan Gökçek, Twitter hesabından 'KK, Melih Gökçek'e iftira attığı için 6 bin lira ödemeye mahkum oldu' dedi. Gökçek'in bu açıklamasının ardından daha önce gazeteci Emin Çölaşan'dan kazandığı tazminatlarla Ankaralılara döner partileri vermesini hatırlatan takipçilerinden, Kılıçdaroğlu'ndan kazandığı tazminatla da çeşitli ikramlarda bulunması önerileri geldi.

Sucuk ekmek, döner, simit ayran, köfte ekmek, nohut pilav gibi önerilerin yanı sıra tazminat ile Suriyelilere yardım edilmesini isteyen takipçiler de oldu. Başkan Gökçek de, bunun üzerine 'Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak Suriyeli kardeşlerimize yoğun bir şekilde yardım yapıyoruz. KK'nın parası Ankaralının midesine inmeli' şeklinde twit attı.



TWİTTER'DA YARIŞMA BAŞLATTI
Twitter'da Kılıçdaroğlu'nu 'KK' diye nitelendiren Başkan Gökçek'in 'Size KK ısmarlayacağım' twiti ise büyük merak uyandırdı.
Başkan Gökçek takipçilerine 'Bilin bakalım size ikram edeceğim 'KK ne?' diye seslenerek, ilk bilen üç kişiye hediye göndereceğini bildirdi.

Twitter'dan 'KK'nın ne olduğunu tahmin etmeye çalışan Başkan Gökçek'in takipçileri, 'Karpuz kavun, kuzu kavurma, kuzu kokoreç, keşkek, kakaolu kek, kremalı kek, kuru-kola, Kütahya köftesi' gibi ilginç tahminlerde bulundu. Sosyal medya Twitter'da yoğun bir ilgi gören konuyla ilgili 'Kaymaklı kadayıf' tahmini geldi. Başkan Gökçek de, twit atarak şunları dile getirdi:

'Evet doğru cevap. Kaymaklı kadayıf. Tazminatı alır almaz, tüm twit alemini Gençlik Parkı'nda kaymaklı kadayıf yemeye davet ediyorum.
Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceği Kaymaklı Kadayıf ziyafeti için Ankaralılar adına şimdiden teşekkür ediyorum. Twit alemi...Kimseye söylemeyin... Aramızda kalsın... KK'dan kaymaklı kadayıfın lezzeti ne olur ama. Ankara dışındakiler merak etmesin, bir gün önceden ilan edeceğim. Kaymaklı kadayıf için atlar gelir siz de o lezzeti tadarsınız'



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.